Dames, I need your help! Een tijdje geleden kon je meedoen aan een winactie van Boozyshop. Hierbij kun je een leuk prijzenpakket winnen en kun je toegevoegd worden aan het boozyshop-team. Nu ben ik een van de vijf finalisten and I need  your help. Als jullie op mij zouden willen stemmen dan zou ik dat heel erg fijn vinden! Het is alleen nummer 3 aanklikken in de poll en that’s it, een klein beetje van je tijd dus maar ik zou het heel erg waarderen.

7 Reacties aan “Need your help”

 1. Leuk dat je ook meedoet!
  Ik doe ook mee (nr. 5)
  Erg spannend!
  Lijkt me zo gaaf om mee te denken in het team!
  Veel succes!
  Liefs,
  Melissa

 2. Ik heb ook voor je gestemd, ik vond de andere inzendingen trouwens ook leuk.

  Maar leuk dat je in het team kunt komen, wat houdt het precies in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *