Vlak voor mijn vakantie (ik vertoef momenteel in het hopelijk warme en zonnige Turkije) kreeg ik spijt. Ontzettend veel spijt. Ik wilde namelijk erg graag de camera tas hebben van Kipling. Die uit de Stylescrapbook for Kipling lijn. Die limited edition die overal al wel uitverkocht was. Oh was had ik een spijt. En oh wat was ik zo blij als een kind toen ik mijn allerlaatste hoop binnen stapte. Lapoche in het centrum van Apeldoorn, daar hingen er twee. Een zwarte en een witte.

En toen was daar opeens twijfel. Maarliefst €99,90 euro moest ik neerleggen voor een tas. Ik besloot om nog een rondje te gaan lopen, even langs de V&D. Even nadenken. Het is niet niks om even €100,- neer te leggen voor een cameratas. Zeker omdat mijn tas waar alles in past me minder geld gekost heeft, terwijl in deze tas alleen mijn camera past, en een extra accu aan de voorkant. Maar je voelt hem al aankomen. Ik kocht hem.

En wat ben ik er blij mee! Mijn Canon gaat nu op een classy en hippe manier vervoerd worden. Ik zal hem zeker vaker mee gaan nemen, al is het alleen maar omdat een tas als deze vaak de buitenlucht moet zien.

13 Reacties aan “New in: Stylescrapbook for Kipling camera bag”

  1. Wat mooi, ik moet zelf nog altijd een camera tas gaan halen. Vervoer m’n spiegelreflex nu in een klein handtasje, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Misschien spaar ik wel even voor deze, hij is echt wel heel erg mooi.

  2. Hij is zooo gaaf! Ik heb zelf ook heel lang lopen twijfelen, maar het uiteindelijk niet gedaan omdat ik een prima camera tas heb (alleen beetje saai zwart stof) en een prachtige voor als ik alles mee wil slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *