Afgelopen woensdag bestelde ik rond 8 uur ’s avonds bij de duitse webshop Zoeva.de. In mijn What’s on it’s way artikel liet ik al zien wat ik bestelde. Ik was erg verbaasd toen ik diezelfde donderdag al een mailtje kreeg dat mijn bestelling aangemeld was bij USP voor verzending. Bij het tracking number liet hij al zien dat de verwachtte levering 1 juli zou zijn, gisteren dus. En tot mijn verbazing stond gister dan ook (een erg leuke overigens) UPS jongen voor mijn deur. Nog geen 2 dagen (woensdag om 20.00 bestellen en vrijdags om 13.00 binnen) heeft het geduurd voordat mijn bestelling, vanaf Duitsland binnen was. Daar kunnen webshops als H&M of Zalando nog wat van leren!

Maargoed, ik wilde nu natuurlijk ook even de producten in het echt laten zien in plaats van de productfoto’s. Allereerst de twee brushes die ik bestelde, een buffer en een powder.

Ze zijn ontzettend zacht, netjes verpakt en ze lijken me fijn werken. Ik heb ze nog niet gebruikt op het moment van schrijven maar een uitgebreide review volgt sowieso nog van alle producten. De bovenste is de buffer brush, de onderste de powder.

Dan de oogpotloodjes. Wauw, ik ben onder de indruk. Ze hebben enorm veel pigment, zijn lekker romig en glijden over de huid maar het is na de swatch niet gelijk alsof je het potlood al weken gebruikt en moet slijpen zegmaar. Daarnaast zijn ze ook nog eens smudgeproof en waterproof (voor zo ver ik getest heb) en moest ik flink boenen om ze van mijn hand te krijgen. Ook hierbij, dit is mijn eerste indruk, ik heb de producten nog niet gebruikt naast het swatchen. Oh ja, de zwarte is NYX en de metallic blauwe Nightwalker.

Ook de lip crayon heeft lekker veel pigment. Glijd gemakkelijk over de huid (en lippen) heen. De kleur was vrijwel gelijk als op de productfoto. Het blijft natuurlijk moeilijk om in te schatten via internet of de kleur wel of niet bij je staat, maar de productfoto’s komen overeen met de werkelijkheid. De kleur die je hierboven ziet is Vintage.

Al met al ben ik heel erg tevreden met Zoeva tot nu toe. Alles gaat nu uitgebreid getest worden en ik zal later terug komen met de volledige reviews maar ik durf bijna zeker te zeggen dat de producten me wel gaan bevallen.

Hebben jullie ervaring met Zoeva?

 

15 Reacties aan “New in: Zoeva.de bestelling”

  1. Ik vind Zoeva echt een topwebshop, het mag dan wat duurder zijn geworden maar de service is goed, je kan makkelijk betalen gewoon met overschrijven, ze hebben mooie producten en ook natuurlijk nog eens een snelle levering! Ik hou van Zoeva 😀

  2. Ik heb geen ervaring met zoeva, bestel de laatste tijd nieuwe kwasten bij Sigma. Heb onlangs ook zo’n bufferkwast gekocht voor foundation en werkt echt geweldig!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: Zoeva Eye Definition Set | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *