Het is de afgelopen week heel erg stil geweest op Beauty ’n Spice, maar achter de schermen heb ik zeker niet stil gezeten. Ruim anderhalf jaar heeft de vorige layout het vol mogen houden. Voor mijn doen is dat erg lang. Ik heb dan ook meerdere keren een layout ontworpen, ben meerdere keren begonnen met het coderen van een layout om dan halverwege te besluiten dat het toch niet was wat ik wilde. Maar nu is er dan eindelijk eentje waarvan ik wel zeker ben, en die kun je nu zien.

Ik wilde graag grotere foto’s, juist omdat ik fotografie erg belangrijk vind en de kwaliteit van mijn foto’s (al zeg ik het zelf) het toe laat om grote afbeeldingen te gebruiken was het zonde dat mijn foto’s zo klein waren. Door de beige tint van mijn vorige layout kwamen ze ook niet tot hun recht. De afbeeldingen waren dan ook mijn uitgangspunt in het ontwerpen van deze layout. De grote afbeeldingen op de homepage zijn nu nog wat flets, want ze zijn uitvergroot. De komende post zijn ze weer zoals je van me gewent bent!

De layout is op meerdere browsers getest, maar werkt het beste op Firefox (Chrome en Safari doen het ook prima, in IE zullen er mindere functionaliteiten in zitten en werkt alles niet helemaal perfect. Ik raad jullie sowieso om over te stappen op Chrome of Firefox als je nog IE gebruikt!). Hij is trouwens ook responsive (test maar door je browser kleiner te maken) waardoor hij op mobiel en op bijvoorbeeld de iPad ook prima zou moeten werken.

Ik heb geprobeerd om alles te testen voordat de layout live kwam, maar kom je toch nog wat tegen dan zou ik het fijn vinden als je dat in de comments achter laat, me tweet of even een mailtje stuurt.

De grote vraag is, wat vinden jullie ervan?

12 Reacties aan “New Layout!”

  1. Heel mooi, ik vind de grotere foto’s (gaaf dat ze nog iets groter worden als je er met je muis over beweegt) heel erg mooi en een verbetering.

  2. Mooi! Lekker overzichtelijk en clean. Mag ik vragen hoe je bootstrap geïmplementeerd hebt? Wil ik zelf ook proberen maar lukt nog niet zo goed.

    • Dankjewel! Ik heb eerst het thema in html en css bootstrap opgebouwd (het was mijn eerste x werken met bootstrap) en daarna een blank theme voor bootstrap opgezocht en die omgezet naar mijn layout 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *