New Year, New Me is een spreuk die erg vaak voorbij is gekomen op Instagram, maar ik heb hem veranderd naar New Layout. Jep! Een nieuwe layout. Het was je vast al wel opgevallen dat het afgelopen week wat stiller was op Beauty ’n Spice, dit was de reden.

Afgelopen week heb ik namelijk keihard gewerkt aan deze nieuwe layout. Het begon allemaal met verveling op een zaterdag (of zondag) avond. Ik besloot wat te ontwerpen en daar kwam uiteindelijk deze layout uit. And I like it! Ik wilde al een tijdje weer terug naar een sidebar, maar iets ontwerpen naar mijn smaak wilde niet helemaal lukken. Tot afgelopen weekend dus! Afgelopen week ben ik de code ingedoken en heb ik vanalles uitgezocht om hem helemaal naar wens te ontwikkelen.

Zo heb ik bijvoorbeeld mijn eigen related posts gemaakt, en zitten deze nu in het thema verwerkt in plaats van een plugin. Hier wordt nog aan gewerkt, want de thumbnails zijn te klein en op dit moment krijg ik ze niet groter maar ik wilde wel heel graag de layout online zetten. Ook de like buttons zitten nu in het thema verwerkt in plaats van met een plugin. Ook hier kon ik niet iets vinden wat naar mijn smaak was, en dit werkt ook natuurlijk ook prima.

Hier en daar wordt er dus nog wat gesleuteld, maar ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie er van vinden! En zie je elementen die niet helemaal goed lijken te zijn, laat het me dan weten. Dan probeer ik daar zo snel mogelijk aan te werken.

7 Reacties aan “New Year, New Layout”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *