Al een tijdje zat ik er over te denken om mijn layout wat aan te passen. Er waren een paar dingen waar ik niet helemaal tevreden over was etc. De basis van de layout was prima, die is dan ook hetzelfde gebleven, maar bijvoorbeeld de header vond ik te saai en te onpersoonlijk. Vandaar deze aanpassing! Het kan zijn dat er nog dingetjes veranderen die ik bijvoorbeeld vergeten ben, maar dat zal waarschijnlijk niet heel opvallend zijn.

Wat vinden jullie er van? πŸ™‚

18 Reacties aan “Nieuwe layout”

    • Thanks! πŸ™‚ Ik hou daar zelf ook van (zoals te zien is haha). Less is more zeiden ze ooit toch? πŸ˜‰

    • De vormgeving en de plaatjes zijn met PhotoShop gemaakt en de codering heb ik gewoon met html en php gedaan, de basis is van een bestaand thema dat ik omgebouwd heb πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *