Daar is ie dan eindelijk! Mijn nieuwe layout.. Ik wilde al een tijdje een nieuwe layout maar had nog niet echt een idee hoe of wat. Tot ik op mijn stage bezig was met een beetje onderzoek doen voor een blogpost over de webdesigntrends van 2012. En daar was de inspiratie. Op een zondag ben ik begonnen met het ontwerpen en een week later is hij dankzij mijn geweldige stagebegeleider omgezet naar een WordPress thema. Voor zo ver wij weten is hij goed te zien in Firefox, Safari en Internet Explorer (7, 8 en 9) maar mocht je ergens nog foutjes tegen komen laat het dan in de comments of via een mail weten!

Ik ben er heel blij mee, wat vinden jullie?

25 Reacties aan “Nieuwe Layout!”

  1. Wauw wat prachtig! Ik wist helemaal niet dat je een beautysite had, super joh! Ben een beetje aan het rondneuzen en vind het echt een van de leukste beautysites die ik ken haha. Ik weet trouwens niet of je weet wie ik ben, Nadia van Glizz 🙂

    Liefs!

  2. Nice! Ziet er zeer mooi en geslaagd uit. Nog steeds lekker meisjes achtig en ik vind ‘m ook goed een verlengde zeg maar van de vorige lay.out.
    Nu ben ik stiekem wel benieuwd naar de trends voor dit jaar van weblogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *