nailart zebra

nail art zebra

Accentnails zijn hipper dan hip. We kunnen deze vorm van nailart steeds vaker in het mainstream straatbeeld spotten. Vaak is de ringvinger een andere kleur of andere tint lak, maar je kunt het ook nog wat “heftiger” aanpakken. Zo zie je vaak mensen die op deze accentnagel een glitterlak gebruiken. Ik ging voor een zebraprintje.

De nagellakken die ik voor deze NOTD gebruikte waren For Audrey van ChinaGlaze voor de blauwe kleur, twee laagjes en van LA Colors de stripers in wit en zwart.

Misschien heeft een van jullie nog een tip voor mij, welke witte nagellak dekt goed? Ik heb namelijk geen gewone witte nagellak. Wel een lak van Konad, maar die droogt op een hele nagel slecht omdat het een speciale stempellak is. En ik heb witte stripers, o.a. die waar ik deze nagel mee gedaan heb. Maar ook dat is niet ideaal, want zo’n dun kwastje zorgt nou niet voor een gladde, egale basis. Heb jij de tip? Laat het me weten in de comments!

9 Reacties aan “NOTD: Blue Zebra”

  1. Leuke combinatie! De zwarte en witte lak uit de Snow White and the Huntsman collectie van Herome dekken allebei goed en lakken fijn, dus misschien kun je die nog ergens scoren! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *