Nadat ik jullie het palette showde werd ik toch wel nieuwsgierig. Staan deze kleurtjes wel echt mooi bij groene ogen? Ik heb namelijk altijd het idee gehad dat paars niet bij mijn ogen ‘stond’ en vermijd de kleur dan meestal ook. Maar een palette speciaal voor de groene ogen, en dan paarse kleuren. Tja, dan moet ik het proberen. Ik ging dus aan de slag.

Als eerste bracht ik de primer aan. Tijdens het opbrengen leek de primer erg vettig te zijn, maar gelukkig droogt hij netjes op. Ik heb van mijzelf al vettige oogleden, en de combinatie vettige oogleden en vettige primer, mwah, dat heeft niet veel zin. Daarna bracht ik de eerste kleur uit het palette op. Het is de highlighter, dus in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauw. Daarna de lichtpaarse kleur over het hele ooglid. Ik moest toch een aantal keer kleur bij pakken, dus het pigment van deze valt tegen. In mijn crease gebruikte ik de roodpaarse/aubergine kleur. Deze had wel veel pigment, maar is erg goed uit te blenden. I like that! Als laatste voegde ik de donkerste kleur toe aan mijn outer v en heel licht in de crease. Door goed te blenden is het een lichte en draagbare look geworden.

Deze look is heel gemakkelijk meer smokey te maken, voeg de aubergine en de donker paarse kleur meer toe en maak op deze manier de outer-v en je crease wat donkerder et voila.

Ik denk dat New York Color redelijk geslaagd is in haar opzet. De oogschaduws zijn lekker zacht, geven niet veel fallout en zijn makkelijk aan te brengen, het pigment laat bij sommige kleuren wat te wensen over maar verder is het wat mij betreft wel een aanrader. En over de paarse kleur en groene ogen? Ik denk dat ik maar eens wat vaker paars moet gaan dragen….

8 Reacties aan “NYC: Smokey Greens look”

  1. Ziet er mooi uit inderdaad! Ik heb zelf ook groene ogen, draag vaak een paarse eyeliner 🙂 Werkt de primer ook goed als basis? In de zin van of het er goed door blijft zitten? 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: Mac Paint Pot Painterly | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *