Ik heb niet vaak precies in mijn hoofd wat ik die dag voor oogschaduw ga doen, maar deze look zat al een tijdje in mijn gedachten. Hij is uiteindelijk compleet anders dan ik in gedachten had en ik heb een keer alles afgehaald en ben opnieuw begonnen, maar het resultaat vind ik wel erg gaaf. Ik gebruik twee van mijn favoriete oogschaduws. Ben je benieuwd welke? Kijk dan even verder!

cranberry club look cranberry club look cranberry club look cranberry club look

Als je heel goed kijkt, de kleuren van MAC kent en de naam van deze blogpost ziet dan had je het misschien al wel kunnen raden. Ik gebruikte namelijk de kleuren Club en Cranberry van MAC als basisoogschaduws. Club ging over mijn volledige ooglid en Cranberry in de binnenste en buitenste ooghoek en in mijn crease, en natuurlijk ook onder het oog. Met deze look was het vooral key veel te blenden en niet teveel van Cranberry te pakken. Daar ging het de eerste keer namelijk mis, toen was ik iets te enthousiast en had ik een rode vlek op mijn oog zitten. De eerste keer had ik ook een zwarte basis gebruikt, waardoor de kleuren wel wat meer knalden maar het ook gelijk een stuk donkerder werd. Leuk voor een avond stappen maar dat ging me voor overdag toch net iets te ver.

Gebruikte producten:

Ogen:
* NYX Eyeshadow Base (White)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* MAC Eyeshadow (Club, Cranberry)
* Makeup Revolution Eyes Like Angels (Pearl Necklace, Green Envy)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Essence Make Me Brow (Blondy Brows)
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Beige)

Lippen:
* Rosebud Salve

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Translucent Powder
* NYX Blush (Taupe)
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)
* Makeup Revolution Vivide Backed Highlighter (Golden Lights)

Wat zijn jullie favoriete oogschaduws?

4 Reacties aan “Ooglook – Cranberry Club”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *