De afgelopen weken was het verschrikkelijk weer, de lente en de zomer leken overgeslagen en we leken gelijk door te zijn gegaan naar de herfst. Gelukkig zit er inmiddels iets verbetering in, maar toch wilde ik jullie deze cranberry smokey eye niet onthouden.

Ik besloot mijn geliefde MAC Spiced Chocolate erbij te pakken. Ik gebruik hem zelden tot nooit, want ik ben als de dood dat hij op gaat en hij is helaas niet meer te krijgen. Maar hem in mijn stash laten verstoffen vind ik eigenlijk ook zonde van zo’n mooi palette.

cranberry smokey eye cranberry smokey eye cranberry smokey eye cranberry smokey eye

De donkerbruine kleur ging over mijn gehele ooglid, de cranberry kleur in mijn crease. Omdat ik onder mijn oog graag een matte cranberry kleur wilde gebruiken pakte ik mijn Sleek Ultra Mattes V2 Darks erbij en gebruikte de kleur uit dit palette hiervoor. Om het echt smokey te maken had ik eigenlijk een donkere tint op mijn waterlijn moeten kiezen, maar omdat ik het toch een beetje draagbaar voor overdag wilde houden koos ik voor een huidskleurige tint. Ook in mijn binnenste ooghoek gebruikte ik om deze reden een lichte tint. Eyeliner en een likje mascara, en ik kon de deur uit!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MAC Spiced Chocolat (creme, cranberry en bruine kleur)
* MIYO Oogschaduw (Vanilla)
* Sleek Ultra Mattes v2 Darks (cranberry kleur)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* Nude lipgloss

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* GOSH blush (Naturel)

7 Reacties aan “Ooglook – Cranberry Smokey Eye”

  1. Hele mooie look! Ik had het Spiced chocolate zo graag willen hebben! Ik denk wel dat je met de huidige kleuren van MAC een soortgelijk palette kunt maken hoor: Cranberry, Vex (voor nanogold), coppering (voor brash)/amber lights, en handwritten voor spiced chocolate?

    • Ja absoluut, zijn geen hele bijzondere niet te krijgen kleuren inderdaad, heb cranberry zelfs ook al in mijn collectie haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *