In de review van het Colour Chaos palette van Makeup Revolution liet ik het al doorschemeren, ik wilde heel graag een look maken met de kleur Toxic Apple-Tini, de onwijs felle, neon groene tint. Ik begon met alleen deze kleur in mijn hoofd en uiteindelijk werd dit de look.

makeup revolution colour chaos look makeup revolution toxic apple-tini look makeup revolution toxic apple-tini look makeup revolution toxic apple-tini look makeup revolution toxic apple-tini look makeup revolution toxic apple-tini look

Ik vond het moeilijk om de kleuren in deze look goed met elkaar te combineren. De Toxic Apple-Tini is al zo onwijs fel en ik wilde het niet ‘te heftig’ maken. Dat lukt natuurlijk nooit met zo’n kleur, maar goed. Ik besloot om de wat donkere tinten blauw te gebruiken, en uiteindelijk voegde ik op het laatste moment ook nog wat paars toe voor wat extra diepte. De paarse kleur valt op de twee groen-blauwe tinten een beetje donkerblauw uit. De spotlight look is wel heel erg geschikt voor dit soort felle kleuren, door wat donkere tinten er om heen te gebruiken zwak je het felle een beetje af. Met mijn groene ogen is dit trouwens een wat mindere look, ik denk dan ook dat hij met bruine ogen veel meer zou knallen.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Makeup Revolution Salvation Palette Colour Chaos (Toxic Apple-Tini, Deliver Me, On A Mission, Me Three)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Long Lasting Brow Definer (flASHy Brows)
* M.A.C. Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Sephora Liquid Eyeliner
* Red Cherry Lashes (#43 Stevi)

Lippen:
* Rosebud Salve

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Translucent Powder
* NYX Blush (Taupe)
* MUA Bronzer (Shade 3)
* GOSH Naturel Blush (Melon)

9 Reacties aan “Ooglook – Drinking Toxic Apple-Tini”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *