De naam verraad het eigenlijk al wel een beetje, maar ik had jullie nog een look beloofd met het Essence All About Paradise palette, en dat is deze Paradise Bird look geworden. De look doet me denken aan een vogel, met deze enorme felle kleuren, die goed bij het weer passen van de afgelopen dagen. Eindelijk weer zon!

Essence All About Paradise Look Essence All About Paradise Look Essence All About PAradise look Essence all about paradise look

De look is eigenlijk heel simpel opgebouwd. Ik begon met de felroze kleur op een fluffy blendingkwast (de Sigma E25) en blendde deze in mijn crease, vervolgens de zalmroze kleur over mijn hele ooglid, alleen de binnenste ooghoek vrij latend. Om de felroze klur nog iets meer op te bouwen bracht ik nog wat aan, maar dit keer met een pencilkwast. In mijn binnenste ooghoek de gele kleur, en in het midden van mijn ooglid de lichtste kleur. Onder mijn oog bracht ik de zeeblauwe tint aan, welke geblend werd met het oogpotlood op mijn waterlijn. Een winged eyeliner, wat mascara en you’re done!

Ik was in het begin wat huiverig om alleen maar felle kleuren te gebruiken, en ik was toch wel een beetje geneigd om het wat simpeler te maken met bruintinten en een felle kleur onder mijn oog of iets dergelijks, maar ik vind het een erg leuke zomerse look geworden.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Essence All About Paradise (alle kleuren, behalve de ‘donkerblauwe’ kleur)
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* GOSH Long Lasting Eyeliner Pen
* Urban Decay Glide on Eye Pencil Perversion
* MAC Dirty Blonde wenkbrauwpotlood
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* MAC Lipglass Lovechild

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
* Anastasia Bronzer

9 Reacties aan “Ooglook – Paradise Bird – Essence All About Paradise Look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *