Ik heb het al wel eens vaker genoemd hier op Beauty ’n Spice, maar er zijn maar weinig momenten dat ik de deur uit stap zonder mijn winged eyeliner. Of eigenlijk, er waren maar weinig momenten. De laatste tijd laat ik deze stap in mijn routine steeds vaker achterwege, zelfs als ik oogschaduw draag. Vandaag dus een hele simpele ooglook.

plain and simple look plain and simple look plain and simple look plain and simple look

Dit begint toch wel een beetje mijn dagelijkse look te worden, de ooglook kan variëren van kleur maar is in de basis vrij simpel, een lichte huidskleurige of witte oogschaduw op het bewegende ooglid, in de crease een accentkleur en in de outer-v en outer-crease een iets donkerdere versie van die kleur aanzetten voor iets meer diepte, wat mascara en klaar! Ideaal voor als je iets meer wil dan alleen een goede basis maar geen zin hebt om volledig los te gaan met kleur en een winged eyeliner, of gewoon geen tijd hebt voor al die stappen. Voor de dames die de Essence Make Me Brow te glimmend vonden, ik heb hem hier ook over het Essence Eyebrowdesigner potloodje gebruikt, zoals je ziet is hij fullface dus wel gewoon matte! Ik was iets te snel en ongeduldig met foto’s maken haha.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Catrice Single Eyeshadow (Bring me Frosted Cake!)
* Makeup Revolution Colour Chaos (Ammunition)
* Sleek Oh So Special (Donkerbruin en Aubergine)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* Essence Make Me Brow (Blondy Brows)
* M.A.C. Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)

Lippen:
* MAC Lipstick (Cut A Caper)
* Maybelline Color Drama (Berry Much)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Translucent Powder
* NYX Blush (Taupe)
* MUA Bronzer (Shade 3)
* Catrice Mineral Blush (Wilde Rose)
* Makeup Revolution Vivide Backed Highlighter (Golden Lights)

3 Reacties aan “Ooglook – Plain and Simple”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *