a pop of jade

Al tijden ligt er een fluidline in mijn stash, maar ik gebruik hem nooit. Omdat hij zeeblauw is. Met een gouden shimmer. Zeeblauwe eyeliner is nou niet echt een kleur waar je dagelijks mee weg kunt komen. Of ik durf dat gewoon niet. Toch vind ik het zonde om zo’n product te laten liggen, dus dwong ik mezelf om hem te gebruiken.

a pop of jade a pop of jade a pop of jade a pop of jade

Zo gek vind ik het eigenlijk nog niet. Sterker nog, met zo’n neutrale look staat het eigenlijk best wel tof! De oogschaduws zelf hield ik neutraal, omdat de eyeliner goed gepigmenteerd is en op zichzelf al genoeg opvalt. Ik ga hem er vaker bijpakken! Voor de ooglook zelf gebruikte ik een oogschaduw van Inglot, uit de rainbow lijn. Dat wil zeggen dat er meerdere kleuren in een pan zitten, die je los, maar ook als een kleur kunt gebruiken. Ik gebruikte de drie kleuren los, de lichtste over mijn hele ooglid, en de donkerste in mijn crease en outer-v. Ook de middelste kleur gebruikte ik in mijn crease, maar die zie je niet heel goed meer. De fluidline van MAC brengt trouwens aan als een droom, ik wil er meer!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Inglot Rainbow (170R, lichtbruin, middelbruin en donkerbruin)
* MIYO Oogschaduw (Vanilla)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* MAC Fluidline (Jadeye)
* Essence Eyebrow Designer (05 Soft Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* MAC Lipstick (Hue)
* Teeez Lipstick CentreVille

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* T.LeClerc Loose Powder (Translucent)
* MAC Blush (Mocha)

Maken jullie wel eens gebruik van een gekleurde eyeliner om net dat beetje extra aan je look te geven?

9 Reacties aan “Ooglook – A pop of Jade”

  1. I <3 gekleurde eyeliner! Ik had laatst een felblauw lijntje boven m'n zwarte wing gezet, I loved it! Ik wil nog een keer een mooie groene en rode eyeliner, maar ze zijn of duur of lastig te vinden helaas.. Deze kleur en look is ook echt prachtig! Het geeft een subtiele kick in your face zegmaar :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *