Sleek oh so special look

Inmiddels staan er al 5 Sleek Oh So Special Looks online, en vandaag is nummer 6 aan de beurt. Ditmaal ging ik weer voor een neutrale look. Eigenlijk is dit het zusje van look nummer 4, maar dan de shimmer versie.

Sleek oh So special look Sleek oh so special look sleek oh so special look

Ik vind dit weer een hele geslaagde look, ik houd van matte tinten op mijn ogen, maar toch vind ik deze shimmer tinten uit het Sleek Oh So Special palette ook heel mooi. In mijn binnenste ooghoek gebruikte ik de mat witte highlighter, welke ook onder mijn wenkbrauwen zit. Op de buitenste 2/3 van mijn ooglid zit de bruine shimmer kleur, en in mijn crease is de donkerpaarse shimmer kleur te vinden, welke geblend is met de felle matroze tint. Om het geheel af te maken zette ik een winged eyeliner en gebruikte ik nepwimers (well that’s a first!).

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (lichtbruin shimmer, donkerpaars, creme, felle peachy kleur)
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* Stargazer Cake eyeliner (Black)
* MAC Dirty Blonde wenkbrauwpotlood
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Primark Nepwimpers (Natural)

Lippen:
* Teeez French Kiss Lip Gelée (Berry Rich)
* Teeez French Kiss Lip Gelée (Sheer Nude)

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
* Catrice Bronzer (limited edition)

 

9 Reacties aan “Ooglook – Sleek Oh So Special Look 6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *