En zo hebben jullie al weer een maand niks van me gehoord. Ik begin me er een beetje voor te schamen.

De mensen die me op Twitter volgen zullen het waarschijnlijk al wel weten maar nu bijna 4 weken geleden ben ik begonnen met mijn 20 weken stage. Dit doe ik bij webbureau Woodits. Ik heb het er echt heel erg leuk maar er zit wel een klein nadeel aan. Ze zijn gevestigd in Zoetermeer… Ik woon zelf in Apeldoorn en de mensen die een beetje goed zijn in topografie weten dat dit voor mij aan de andere kant van Nederland ligt. Ik sta iedere dag om kwart over 6 op om om kwart over 7 van huis te vertrekken. Dan kom ik precies om 9u op kantoor aan. Snel uitgerekend ben ik dus 3,5 uur per dag onderweg. Ik vind het niet erg om zo lang te reizen want ik krijg er heel veel voor terug. Alleen hierdoor lig ik ’s avonds om 8u op de bank te slapen. Ik kom overigens om kwart voor 7 aan op t station en ben rond 5/10 voor 7 thuis. Dan nog even eten en dan is het al weer zo 8u.

Zoals je begrijpt blijft er dan nog maar weinig tijd over om te bloggen helaas :(. Ik begin nu steeds meer in het ritme te komen en ga dus ook het bloggen weer proberen zo goed mogelijk op te pakken.

Dan nog wat leuk nieuws; ik wil al een tijdje een nieuwe layout. Tijdens stage kwam ik een hele leuke stijl tegen en daar ben ik dus mee aan de slag gegaan. Afgelopen zondag ben ik begonnen met het design en maandag zijn we op mijn stage begonnen met het omzetten. Als het even mee zit zien jullie heel snel een nieuwe layout!

Lang verhaal, maar nu weten jullie ook waar ik de afgelopen tijd gebleven was 😉

2 Reacties aan “Personal update”

  1. Oh, dat ken ik! Ik heb vorig jaar ook mijn eindexamenstage aan de andere kant van het land gedaan waardoor ik per dag meer dan 12 uur van huis was.. Je layout vind ik erg mooi geworden! 🙂 Succes nog met je stage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *