Van de lieve pr dame van Pupa kreeg ik een 3 tal kleuren uit de limited herfstkleuren collectie. In deze collectie zitten 10 nagellaken in mooie herfsttinten. 5 van deze kleuren zijn metallic (leuk, ik hou van metallic kleuren in de herfst/winter) en 5 kleuren zijn de gewone standaard glanzende nagellak. Voor ieder moment een geschikte kleur. Ik ontving zoals ik eerder zei drie kleuren uit deze collectie.

De eerste kleur is Rose Brown (905). Onwijs gepigmenteerd, want wat je op de foto ziet is maar een laagje. Ja je leest het goed, één! Ik was verrast. Voor het mooie zou er zeker nog een laagje over heen mogen, dan is hij compleet strak, maar als je haast hebt voldoet een laagje ook. Wat ik wel jammer vind is dat de lakjes zo op het flesje geen kleurnaam hebben, maar een nummer. Als ik dan naar de site van Pupa ga komt dat nummer overeen met een kleurnaam. Jammer!

De tweede kleur is Metal Green (721). Zoals de naam al doet vermoeden is het een metallic groene kleur. Ik vind hem echt onwijs gaaf. Ik hou wel van dit soort kleurtjes. Ik vind hem een beetje blauwig groen van kleur. Meer richting het blauw als het groen zelfs. Voor de foto’s heb ik hem twee laagjes gegeven. Ik vind met metallic kleuren een tweede laagje altijd een must. Sowieso krijg je met dit soort kleuren snel strepen, en met een tweede laagje valt dat met deze lak wel mee. Maar het blijft altijd een beetje tricky.

Als laatste van de drie lakjes kreeg ik Extreme Red (615). Extreme is deze rood zeker. Hij knalt van de nagels af. Op de foto’s had ik een laagje op, maar met een tweede laagje weet je zeker dat je nagels opvallen. Leuk kleurtje voor kerst ook!

Alle drie deze lakjes lakken gemakkelijk. De formule is precies goed. En dat ze zo gepigmenteerd zijn is ook alleen maar een pluspunt. Nadeel is dat het maar kleine potjes zijn, er zit 5ml lak in. Je betaald €6,25 voor een lakje en ze zijn op dit moment verkrijgbaar. Naast deze drie kleuren zitten er nog zeven andere in het tijdelijke assortiment, dus voor ieder wat wils!

 

10 Reacties aan “Pupa Nailmania”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *