Remington Stylist Turbo 2200

De stijl- en krultangen van Remington zijn favoriet hier. Nu ik op mijzelf woon heb ik opeens geen mama als kapster meer in huis, en de föhn die ik altijd gebruikte bleef dus ook in haar kapsalon achter. Op zoek naar mijn eigen dan maar. Iedere week stond ik wel weer voor het schap, waarom is er zo veel? Ik kon geen beslissing maken, en uiteindelijk besloot ik “maar” voor de Remington Stylist Turbo 2200 te gaan. Puur op gevoel, de tangen van Remington zijn tenslotte ook fijn.

Remington Stylist Turbo 2200 Remington Stylist Turbo 2200

Dit is hem dan, knalroze met een metallic glansje erin. Op de doos leek hij rood, maar hij is dus roze. Niet dat mij dat wat uit maakt, hij had pimpelpaars met gele stippen mogen zijn, als hij maar doet wat ‘ie moet doen. Mijn haar droog en in model föhnen. Leuk detail: door de transparante rand die in de föhn zit kun je de roterende bladen van de motor zien.

Remington Stylist Turbo 2200

De föhn wordt geleverd met een diffuser en een blaasmondje. De diffuser (links) kun je gebruiken voor krullen, door het blaasmondje kun je de warme lucht uit de föhn beter richten.

remington stylist turbo 2200

De föhn heeft 3 warmtestanden en 2 snelheden, welke je met de onderste schuifknoppen kunt bedienen. Links zijn de warmtestanden, rechts de snelheden. Daarnaast heeft de Remington Stylist Turbo 2200 ook een turbo stand, zoals de naam al wel doet vermoeden. Deze zit op de bovenste knop, aan de linkerkant. Ook heeft de föhn een koude stand. Deze zit ook op de bovenste knop, maar dan aan de rechterkant.

Ik vind de föhn erg fijn in de hand liggen, en niet te groot. Ik kan hem makkelijk bedienen, en ook andere standen aanzetten terwijl ik aan het föhnen ben is geen probleem. Mijn haar is snel droog, ik hoef niet ellenlang met een lamme arm te föhnen.

Ik ben erg blij met deze aankoop. Ik kocht hem voor afgerond €40,- bij de MediaMarkt, maar ook Wehkamp verkoopt hem voor deze prijs! Nu nog even ronde borstels scoren, en dan kan ik gaan werken aan dat volume in mijn haar.

Welke föhn hebben jullie? Of gebruik je geen föhn?

12 Reacties aan “Remington Stylist Turbo 2200 Föhn”

  1. Wat een mooierd! Ik fohn mijn haar eigenlijk nooit want het is altijd zo snel droog, maar deze ziet er wel echt heel goed uit 😀 Misschien een tip voor als mijn haar wat langer is en de droogtijd dus wat gaat verminderen.

    • Hij is leuk he! Ik had dat ook nooit, maar mijn haar is nu langer dan het ooit geweest is en ik merkte dat het me irriteerde dat als ik om 10u was, het om 2u nog niet volledig droog is.

  2. Ik ben echt veel te lui om mijn haar te föhnen haha. Ik moet het toch ook weer vaker gaan doen, want als ik het ooit is toe ben ik helemaal happy met het resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *