catrice longlasting brow definer

Mijn wenkbrauwen, dat zijn toch wel mijn struikelblokken. Dat zijn de twee elementen op mijn gezicht die ik maar moeilijk onder controle krijg. Good brow days? Zelden. Ik ben dus ook altijd op zoek naar nieuwe producten om uit te proberen. Zou de Catrice Longlasting Brow Definer 020 flASHy Brows mijn lang gezochte holy grail zijn?

Niet alleen de kleur is voor mijn wenkbrauwen lastig, maar ook het soort product. Ik heb namelijk niet heel erg veel haartjes, en de haartjes die ik heb zijn vrij dun. En dan heb ik het nog niet eens over het verschil, mijn rechter wenkbrauw heeft namelijk op het hoogste punt een stuk minder haartjes dan mijn linker. The struggle is real!

catrice longlasting brow definer 020 flASHy brows

Ik was heel erg benieuwd naar dit product, en de eerste reviews die ik las waren gemengd. Het product is in een stiftvorm gegoten, maar het stiftje is geen echt stiftje. Het zijn een heleboel haartjes op die dicht tegen elkaar aan staan, waardoor hij deze vorm krijgt. Door zijn spitse punt en deze haartjes zou je heel gemakkelijk en natuurlijk moeten kunnen werken.

catrice longlasting brow definer 020 flASHy Brows

De swatches zijn niet zo heel erg gepigmenteerd, en ik moet eerlijk zeggen dat het me heel erg tegen viel. Ik vraag me af of dit wel mooi wordt in je wenkbrauwen, zeker als je wat weinig haar hebt. Wel kun je heel fijn werken met het puntje werken. De kleur is wel heel fijn met een assige ondertoon. Dat is een stuk beter dan de oranje ondertonen die vaak te vinden zijn bij budget merken.

catrice long lasting brow definer

Dit is mijn ‘goede’ wenkbrauw zonder iets, zoals je ziet is hij vrij kort en zeker aan de voorkant kun je goed zien dat er niet heel veel haartjes zitten.

catrice longlasting brow definer 020 flASHy brows

En bijgetekend. Wow. Dat is een stuk strakker zo. Ik vind de kleur op mijn wenkbrauwen wel wat donker en grijs. Het product is super gemakkelijk aan te brengen. Wel moet je een klein beetje uitkijken bij de randjes, daar zet je wellicht snel een streepje verkeerd. Doordat het een longlasting product is is het lastig om foutjes te verwijderen, als hiuj droog is dan gaat het geen kant op, tenzij je met remover of water aan het werk gaat. Ik borstel tijdens het bijtekenen altijd mijn wenkbrauwen een beetje door, en bij dit product moet je absoluut niet te lang wachten.

catrice longlasting brow definer 020 flASHy Brows

Onder elkaar is het verschil enorm goed te zien. Met de Catrice Longlasting Brow Definer is het een stuk strakker en lijk ik veel meer haartjes te hebben.

catrice longlasting brow definer 020 flASHy brows

Op de bovenstaande foto heb ik hem ook op mijn wenkbrauwen gebruikt. Hier kun je goed zien dat de kleur net iets te grijs/assig voor mij is. Ik ben dus ook heel erg benieuwd naar de lichtere kleur, en hoe ze samen staan. Al met al vind ik het wel een heel erg fijn product, en zeker voor mijn wenkbrauwen is het een uitkomst.

De Catrice Longlasting Brow Definer is in 3 kleuren verkrijgbaar en kost € 3,39. Je kunt Catrice kopen bij Kruidvat (online op kruidvat.nl) en Trekpleister.

 

9 Reacties aan “Review – Catrice Longlasting Brow Definer 020 flASHy Brows”

  1. Ik ben onlangs overgestapt van flASHy brows naar James Blond. De lichtere kleur is niet eens zo licht maar wel warmer en perfect voor mijn uberblonde wenkbrauwen. Ik kan ‘m je aanraden.

  2. Hij is inderdaad erg faal qua kleur, maar altijd nog beter dan die oranje-achtige wenkbrauwpennen! Wel klinkt de pen zelf heel fijn, met het precisie puntje.

  3. Het eerste wat ik doe wanneer mijn no-buy maand voorbij is, is naar de kruidvat rennen om dit product te scoren! Ik ben zo ontzettend benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *