Catrice is goed bezig en heeft weer een hele rits met nieuwe nagellakjes uitgebracht. Bij mijn Kruidvat was er al veel uitverkocht maar ik heb er toch twee kunnen bemachtigen, als eerste de geweldige Dirty Berry. Deze had ik al een aantal keer voorbij zien komen op twitter en wilde hem wel heel graag hebben. De tweede die ik kocht was Am I Blue or Green?. Ik had even een binnenpretje bij het lezen van de naam, mijn moeder vind dit soort kleuren groen, ik blauw. Het is dus iets wat vaak in ons huishouden voorkomt, is het blauw of groen?

We beginnen met Am I Blue Or Green? Een gaaf minty blauw, of toch groen, lakje. Er zit een stickertje op wat claimt dat deze lak in 2 lagen dekt. Dat doet hij, ik gebruikte er alleen 3 laagjes voor. Op sommige nagels was hij een beetje streaky, maar met de dekking in 2 lagen zit het wel snor. Het lakje is goed gepigmenteerd, droogt lekker snel. Dit ben ik ook gewend van de lakjes uit de vorige lijn. Wat ik ook hier weer in merk is dat er verschillende substanties zijn in de lakken. Het lijkt wel alsof ze bij iedere productie wat veranderen aan de formule. Deze van mij is wat dikker, maar grote kans dat als jij het lakje aanschaft dat hij dan een stuk dunner is en 2 laagjes wel voldoende is om hem niet streaky aan te brengen.

Als tweede kocht ik Dirty Berry, een geweldige paarse lak met een licht holografische glitter er in. Dat holografische is heel subtiel en knalt er niet zo uit als GOSH Holographic bijvoorbeeld. Het is zo goed als niet zichtbaar. Als je een holografische lak zoekt dan kun je deze beter laten staan, maar een bijzonder kleurtje is het wel. Hij lakt erg gemakkelijk, droogt snel en dekt al in 2 lagen. Precies wat ik zoek in een nagellak. Deze substantie is bijvoorbeeld weer heel anders als Am I Blue or Green, een heel stuk dunner en gemakkelijker aan te brengen.

Nu moet ik wel zeggen, een pasteltint als Am I Blue or Green is vaker wat dikker, en negen van de tien keer dekken deze lakken niet in 2 lagen. Wat dat betreft heeft Catrice dus een mooie lak geproduceerd.

De nieuwe lakjes zijn al te koop in sommige filialen, sommige ontvangen hem pas halverwege april. Ze kosten €2,49 per stuk en als je snel bent, tot en met zondag 10 april geldt er nog stapelkorting op make-up, dus je hebt minimaal 25% korting.

16 Reacties aan “Review: Catrice Nagellak”

    • Ja die heb ik, ik zal eens even kijken voor je, maar wat ik zo denk is dat deze wat meer groene tonen heeft.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches: Catrice Purplelized | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *