Essence frame4fame lash glue

Sinds ik begonnen ben met de 30 Days of Make-up Challenge gebruik ik meer nepwimpers, maar de lijm die bij die wimpers zit, dat is vaak niks. Ik kocht daarom de Essence Frame4Fame Lash Glue, eens kijken of dat beter werkt. Mijn doosje is helaas gescheurd, maar dat maakt niet uit voor de review natuurlijk.

De wimperlijm komt dus in een kartonnen doosje, hier staan de ingrediënten op, maar ook een kleine waarschuwing. Als de wimperlijm perongeluk in je ogen komt dan moet je deze gelijk spoelen met koud water.

Ingrediënten

Essence frame4fame lashglue

De ingrediënten zijn:

2-ETHYLHEXYL ACRYLATE, AQUA (WATER), METHYL METHACRYLATE, EHTYL ACRYLAT, METHACRYLIC ACID.

De verpakking

Essence frame4fame lash glue

De verpakking is een simpel en lijkt wel op een lipgloss. Een transparante plastic verpakking waar het logo van Essence en de wimperlijm op gedrukt zijn, met een zwarte dop. Wat ik fijn vind aan deze wimperlijm is dat het niet in een soort tube komt die je bijvoorbeeld wel ziet bij DUO wimperlijm. Daar moet je zachtjes in knijpen en dan komt er een beetje uit. Dat vind ik lastig werken, want als je te hard knijpt dan zit de wimperlijm in plaats van alleen op de lash band op de gehele nepwimper, en dat is zonde. Nee, deze wimperlijm heeft iets heel erg fijns, een soort applicator.

essence frame4fame lash glue

Kijk, dit is wat ik bedoel met applicator. Het is geen kwastje, maar een hard afgesneden stokje. De ‘kruimeltjes’ die je op de rest van de applicator ziet zijn opgedroogde stukjes lijm, ik heb hem namelijk al een tijdje in gebruik, maar de foto’s waren op magische wijze verdwenen.

Dat ik hem al een tijdje gebruik zegt wel genoeg, ik vind hem fijn! Hij droogt snel, plakt goed en de nepwimpers blijven goed zitten, als ik ze een uur of 5/6 op heb zitten ze als ik ze eraf haal meestal nog perfect. Het wil wel eens voorkomen dat de hoekjes iets los laten, maar dat gebeurt sowieso vrij snel en heeft er vaak mee te maken dat je de wimpers niet goed aandrukt of niet genoeg lijm (of juist teveel!) aangebracht hebt.

Ik ben heel erg blij met deze wimperlijm, nooit meer gedoe met lijm die niet fijn werkt, maar een goede, losse applicator. De Essence Frame4Fame Lash Glue wimperlijm is verkrijgbaar bij Kruidvat met een groot (2 of 3 meter) Essence schap en kost € 2,39.

8 Reacties aan “Review – Essence Frame4Fame Lash Glue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *