Een product waar ik al veel goede dingen over gehoord heb en waar ik dan zelf ook erg benieuwd naar was was de Nail Art Express Dry Drops van Essence. Dit goedje zou er voor moeten zorgen dat je net gelakte nagels snel drogen. Als fervent nagellak gebruiker weet ik hoe irritant het is als je nog snel je nagels moet lakken, maar je een nagellak gebruikt die niet snel genoeg droog is. Met dit product zou dat heel wat sneller moeten gaan.

Het is de bedoeling dat je met het pipetje iets vloeistof  op je nagels druppelt en door deze druppels zou de nagellak sneller moeten drogen. Je druppelt 1 a 2 druppeltjes op je nagels, dit is genoeg. Voor lange nagels zul je misschien een extra druppeltje moeten hebben. Het pipetje is erg precies, er komt niet gelijk heel veel vloeistof uit. Zeker een pluspunt, want de substantie is een beetje vettig. Het loopt wel wat langs je nagels, dus je krijgt wat op je vingers, maar ik vind het geen vervelende vloeistof. Het droogt niet echt uit en je wrijft het als je nagels droog zijn gemakkelijk van je vingers af, als het niet al ingetrokken is.

Maar droogt je nagellak ook echt sneller op? Ik testte het uit met een lakje uit de Essence You Rock collectie,  namelijk Love Peace and Purple. Met mijn vorige lakje had ik de ervaring dat hij erg langzaam droogde. De ultieme test dus. Ik deed op mijn pink en ringvinger twee druppels van het goedje, en met mijn onhandigheid stoot ik natuurlijk gelijk tegen m’n tafel aan.. En wat schetste mijn verbazing, alleen mijn middelvinger, jep die zonder druppels, die was beschadigd, de rest bleef netjes en was snel droog. I like! Het is wel alleen droog aan de oppervlakte, als je er met je vinger op drukt dan krijg je wel een vingerafdruk in je nagels.

Voor dit product betaal je maar €1,99 en is wat mij betreft een echte aanrader.

9 Reacties aan “Review: Essence Express Dry Drops”

    • Dat klopt, alleen heb ik dit natuurlijk niet 1x getest en er toen een review over geschreven 😉 ik denk dat het toch wel een tijdje zat voordat ik mijn foto’s maakte, maar naar de paar minuten is het toch wel oppervlakte-droog en niet helemaal zegmaar..

      Misschien had ik dat wat duidelijker neer moeten zetten, kan me voorstellen dat het zo net lijkt alsof ik hem maar 1x getest heb:)

  1. Misschien dat ik deze toch een keer haal. Ik ben vaak ongeduldig of denk te snel dat hij al droog is met een wat minder resultaat tot gevolg!

    • Ze staan bij ons in de 2e meter van de schappen, dus ik denk dat ze alleen verkrijgbaar zijn bij de kruidvatten met een dubbel schap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *