Iedereen die wel eens nagels lakt kent het probleem. Na een dagje dragen heb je de eerste chips al te pakken en is de mooie glans van net gelakte nagels verdwenen. KOH komt vanaf 1 november met de KOH Super Shine Top Coat. Deze topcoat zou brilliant shine, quick dry en bullet proof zijn. Daar word ik als fervent nagellak liefhebber wel erg nieuwsgierig van.

Voor de lancering van deze topcoat heeft KOH een speciale editie ingezet. Het flesje komt namelijk in een mooie zwart glanzende clutch. Maar ook het flesje is bijzonder. Ook deze glanst mooi en is zwart, maar de echte eye-catcher is toch wel de 3d orchidee bovenop. Erg leuk gedaan, maar het gaat natuurlijk om de werking van het product.

De eerste keer dat ik het uittestte wilde ik weten of hij nou echt snel droog was, na ongeveer een minuutje drukte ik met mijn vinger op de nagel. Helaas, nog nat dus een mooie vingerafdruk was het resultaat. Ik ging rustig verder met waar ik mee bezig was en dacht eigenlijk niet echt meer aan de topcoat. Toen ik na een minuut of 10 weer keek was de vingerafdruk weg. Echt helemaal weg. En de lak was mooi uitgehard. Wauw! Dat had ik na dat kleine incidentje eigenlijk niet meer verwacht. Dikke vette like dus voor deze topcoat. Mijn nagellak blijft goed zitten, een dag of drie heb ik er zeker plezier van. Of de glans nou echt blijft zitten alsof ik net mijn nagels heb gelakt weet ik niet, maar dat maakt me niet zo veel uit. Pluspuntje is dat er een UV-filter in de topcoat verwerkt zit. Hierdoor wordt het kleurtje beschermd tegen verkleuring van de zon.

Het enige minpuntje wat ik kan verzinnen is de prijs. Je moet maar liefst €24,95 neertellen. Wat mij betreft dubbel en dwars zijn geld waard, maar er zijn ook goedkopere alternatieven op de markt. Vanaf 1 november is deze topcoat verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH Flagshipstores in De Bijenkorf in Amsterdam en Eindhoven en via www.kohcosmetics.com

7 Reacties aan “Review: KOH Super Shine Top Coat”

  1. Het flesje vind ik er heel mooi uitzien met de orchidee op de dop en lijkt mij ook een hele fijne topcoat. Zeker als zelfs de vingerafdruk na 10 minuten helemaal verdwenen is. Alleen ja de prijs daar laat ik hem toch ook aan mij voorbij gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *