lady speed stick

Een van de populairste deodorants is waarschijnlijk de Lady Speed Stick. Voor veel meiden een holy grail, ze willen niks anders meer. Helaas is hij niet in de Nederlandse drogisterijen te krijgen. Mijn zusje nam er een voor mij mee uit Curaçao toen ze daar op vakantie was, en ik was natuurlijk heel erg benieuwd of dit nou echt zo’n fijn product is!

De Lady Speed Stick komt in twee soorten, een vaste stick en een gel. Beide vormen hebben weer allerlei varianten. Ik heb er een in een gel vorm, in de shower fresh variant.

lady speed stick gel lady speed stick gel lady speed stick

Dat het een deodorant op gel-basis is vond ik in het begin raar, ik had daar nog geen ervaring mee. Als je de verpakking voor het eerst open maakt zit er een zilveren folie over de opening. Als je die er af trekt komen er gaatjes te voorschijn. Hieruit komt de gel als je onderaan de stick aan het draaimechanisme draait. Simpel, en eigenlijk bijna hetzelfde als een normale stick deodorant. Wel moet je oppassen dat je niet teveel omhoog draait, een klein beetje is genoeg!

De Shower Fresh geur ruikt ook echt naar een frisse douchegel met een deodorant ondertoon. Een geur die moeilijk te beschrijven is, maar waar je wel van moet houden. Als je hem opent ruikt hij namelijk vrij sterk, maar eenmaal op de huid aangebracht is het niet zo dat je hem constant blijft ruiken, gelukkig.

Ingrediënten

lady speed stick ingredienten lady speed stick ingredienten

Wat voor sommige meiden een afknapper kan zijn is dat het beruchte aluminium ingrediënt in deze deodorant verwerkt zit. Volgens verschillende onderzoeken is er echter geen verband ontdekt tussen aluminium en borstkanker, maar ik weet dat sommige mensen het toch liever niet gebruiken.

Verder belooft Lady Speed Stick dat het de hoeveelheid van zweet reduceert. Ik heb niet het idee dat hij dit echt doet, maar ik heb wel het idee dat het langer fris blijft als ik deze deodorant gebruik in plaats van mijn favoriete Dove deodoranten. Voor drukke, zenuwdagen en sporten dus ideaal!

Ik ben erg blij met deze deodorant, en ik baal stiekem wel een beetje dat hij niet zo makkelijk in Nederland te verkrijgen is helaas. Daarvoor zul je toch echt het internet op moeten duiken. Hebben jullie al ervaring met Lady Speed Stick? En wat is jouw favoriete variant?

8 Reacties aan “Review – Lady Speed Stick”

  1. Ik heb de gewone Lady Speedstick geprobeerd en daar ben ik echt fan van. Ik ben wel eens benieuwd naar de versie met gel erin! Ziet er wel grappig uit zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *