Rond de kerst was ik op zoek naar een nieuwe geur, nadat mijn favoriet van DKNY niet meer verkocht wordt. Ik spoot een aantal geuren op mijn polsen en handen maar niks vond ik echt lekker. Tot ik ’s avonds thuis zat en aan mijn vriend vroeg welke parfum ik ook alweer op mijn rechterpols gespoten had. Dat bleek Lancôme La Vie Est Belle te zijn. Ik wilde eigenlijk geen review schrijven, maar toen ik aan het spelen was met fotografie vond ik de foto’s zo mooi geworden dat ik het niet kan laten.

lancome la vie est belle lancome la vie est belle

Zoals je ziet is mijn flesje ook al een klein beetje leger dan als hij net nieuw is, ik gebruik hem dan ook regelmatig. Lancôme La Vie Est Belle L’eau De Parfum komt in een mooi roségouden doosje met een wit vlak met holografische glitter op de voorkant en achterkant. Het doosje geeft al een vrij luxe uitstraling, maar de flacon van de parfum zelf is ook niet mis.

Op de eerste foto in dit artikel kun je het wel zien, de flacon heeft geen standaard ronde of vierkante vorm. De zijkanten lopen wat tapser toe, waardoor er een mooi, speels golvend effect onstaat. Het lintje als strik aan de hals van de flacon vind ik een leuk accent geven.

lancome la vie est belle lancome la vie est belle

Wist je dat de flacon van La Vie Est Belle een glimlach symboliseert? Ik krijg in ieder geval wel een glimlach van deze parfum. La Vie Est Belle heeft meer dan 60 bestandsdelen en bijna 50% hiervan is natuurlijk. Het heeft maar liefst drie jaar geduurd om deze geur te creëren. De hartnoten zijn pure extracten van Iris, Arabische JAsmijn en Oranjebloesem. Samen met de topnoten Peer en Zwarte Bes zorgen deze voor de zoete geur van Lancôme La Vie Est Belle. De basisnoten van deze geur zijn Patchouli, Praline en Vanille. Samen maakt dit een diepe maar zoete geur die je echt even op je huid moet ruiken om te waarderen, zo uit de flacon of op een testpapiertje vind ik hem toch echt niet tot zijn recht komen.

Je hebt maar een klein beetje nodig. Na het testen rook ik nog zeker 2 tot 3 dagen de geur op mijn pols. Ik dacht dat ik het me verbeelde, maar mijn vriend rook hem ook nog. Op mijn hals houdt hij het ook prima een hele tot anderhalve dag vol. Fijn, want bij veel parfums heb je toch het idee dat aan het eind van de avond alles vervlogen is.

Lancôme La Vie Est Belle L’ea De Parfum – 30 ML – € 64,-
Lancôme La Vie Est Belle L’ea De Parfum – 50 ML – € 92,-
Lancôme La Vie Est Belle L’ea De Parfum – 75 ML – € 117,-

8 Reacties aan “Review – Lancôme La Vie Est Belle”

  1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heel mooi. Het is een heerlijke geur, alleen ruikt hij bij mij heel anders dan bij bijv. een collega. Dat is wel jammer, daarom zou ik ‘m zelf niet zo snel kopen. Maar bij anderen vind ik ‘m heerlijk!

  2. Wat blijft dit toch een prachtig flesje! De geur klinkt heel erg lekker en past heel erg goed bij mij! Ik moet er toch maar eens even aan gaan ruiken als ik weer bij de parfumerie ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *