Tijdens mijn haul een tijdje terug liet ik jullie Blanc Type al even heel snel zien, vandaag bespreek ik hem iets uitgebreider. Blanc Type is een favoriete highlighter voor veel mensen. Hij is mat, licht, en op te bouwen in haar intensiteit. Ik was al tijden benieuwd naar Blanc Type en Shroom, en toen ik de mogelijkheid had om deze aan te schaffen ging hij ook gelijk in mijn mandje.

Mac oogschaduws zijn niet de goedkoopste, ze kosten namelijk ongeveer €15,-. Ik heb dan ook lange tijd getwijfeld of ik er een zou aanschaffen. Toen ik bij vriendinnetje Kim een keer een mac oogschaduw probeerde was ik om. Ik moest en zou er zelf ook een bezitten. Ik ben al lang op zoek naar de perfecte matte highlighter. Alles wat een beetje in de buurt kwam had toch weer net iets shimmer, en bij een matte ooglook is een matte highlighter toch het mooiste. En ik heb een hele lichte huidskleur, dus veel stond toch niet mooi.

Zoals je op de foto hierboven ziet is Blanc Type een mooie lichte kleur die goed in mijn huid blend, je ziet hem bijna niet zitten op mijn hand! Ik heb de oogschaduw inmiddels ook al een paar keer in een look gebruikt, je hebt hem al eens voorbij zien komen bij het Catrice OMG I want that palette, maar hieronder nog even een foto, zodat jullie ook kunnen zien hoe het effect op je ogen kan zijn.

Ik ben erg blij met deze oogschaduw en ik denk dat ik binnenkort maar eens meer van de MAC oogschaduws aan moet gaan schaffen. Shroom staat nog steeds heel erg hoog op mijn lijstje.

Hebben jullie oogschaduw van MAC? En hoe bevalt het?

5 Reacties aan “Review: MAC – Blanc Type”

  1. Hmm ik denk dat ik deze ook nog wel ga kopen, ik heb zelf 3 MAC oogschaduws (Sumptuous Olive, Contrast en Beautymarked) in een palette voor 4 oogschaduws en ik heb dus nog een highlighter nodig!

  2. Ziet er goed uit! Ik heb een bescheiden stash van MAC producten en probeer langzaam aan uit te breiden. Heb al foundation, MSF, blush, paint pots (1 fullsize en 3 samples), losse pigmenten (in samples), wenkbrauwpotlood en een eyeliner. Maar een vaste oogschaduw ontbreekt dus nog, staat dus bovenaan mijn lijstje. Het liefst zou ik, net als Marjolein heeft, een palette vullen met 4 pans.. en ik vind deze highlighter echt heel mooi, ga ik zeker onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *