Een van de populairste palettes van Makeup Revolution zijn de 32 eyeshadow palettes. Ik kreeg voor kerst van mijn vriend het Makeup Revolution Eyes Like Angels. Een palette waar je alle kanten mee uit kunt, want hij heeft mooie neutrale tinten, maar ook een aantal felle en donkere varianten!

makeup revolution eyes like angels makeup revolution eyes like angels makeup revolution eyes like angels

Verpakking

Net als het Colour Chaos palette komt dit Makeup Revolution Eyes Like Angels palette in een kartonnen verpakking, met op de achterkant een afbeelding van alle kleuren die in het palette zitten. De naam van het palette staat met reliëf op de voorkant van het karton gedrukt, wat een vrij luxe uitstraling geeft. In het karton zit een glanzende zwarte plastic palette met gouden opdruk. Mooi, maar het glanzende plastic is wel enorm besmettelijk en zodra je het vastpakt krijg je er vingerafdrukken op. Ik moest de bovenstaande foto dan ook een beetje bewerken, maar liet rechtsonder een vlek zitten, zodat je kan zien hoe snel het vlekt.

makeup revolution eyes like angels palette

Als je het palette opent komen er allerlei kleuren oogschaduw tevoorschijn. Het palette is vrij zwaar, maar dat komt voornamelijk door de spiegel die er in zit. Deze is namelijk even groot als het palette zelf. Handig, zeker als je van plan bent om het palette mee te nemen op reis. Daar is hij ook geschikt voor, omdat je er alle kanten mee op kan maar het niet al te veel ruimte inneemt. Het Makeup Revolution Eyes Like Angels palette is namelijk iets groter dan mijn hand, hij is maar een paar cm langer en breder dan een Sleek palette. De oogschaduws zijn ongeveer even groot als een 20 cent muntstuk.

makeup revolution eyes like angels makeup revolution eyes like angels

Er zitten 4 rijen oogschaduw in het palette, en zoals je kunt zien zit er voor iedereen wel wat in. Van mooie highlightkleuren tot een wat donkere accentkleuren. Eigenlijk iedere oogschaduw bevat een shimmer of een metallic tint. Echt matte kleuren zitten er niet in. Een matte highlighter mis ik dus wel een beetje. Alle kleuren hebben trouwens een aparte naam, handig aangegeven met een velletje wat over de oogschaduws ligt. Ideaal om te benoemen welke kleuren ik gebruikt heb bij ooglooks en tutorials!

Swatches

makeup revolution eyes like angels

De swatches van de eerste rij, van links naar rechts zie je Black Stars, Green Dream, Peach Cream, Orchid, Sophisticated Pink, Dream, Pink Glow, Peacock Dream. Mijn favorieten van deze rij oogschaduws zijn toch wel Green Dream waarvan ik de naam niet helemaal snap, want hij heeft een donkerblauwe basis met lichtere blauwe shimmer, Sophisticated Pink en Peacock Dream.

makeup revolution eyes like angels

In rij 2 zien we naast een felle roze tint ook een aantal highlighters. Van links naar rechts: Silver Star, Emerald Night, Lilac Shimmer, Purpled!, Cream, Pink!, Lilac Frost, Award. Ik vind hier Emerald Night echt prachtig, en ook Award is een hele fijne kleur om mee te werken.

Makeup Revolution Eyes Like angels

In rij 3 zien we van links naar rechts Pearl Necklace, Night Stars, Blue Sheen, Pink Frosted, Moss, Molton Chocolate, Choc!, Green Stars. De bruintinten in deze rij hebben allemaal een mooie gouden shimmer, maar favoriet is Pearl Necklace samen met Moss. Prachtig!

makeup revolution eyes like angels swatches

De laatste rij heeft ook de meest spectaculaire kleuren. Van links naar rechts Green Envy, Copper Dream, Bold Purple, White Light, Orange!, Aqua Dream, Truffle en Silver Dream.

Zoals je kunt zien hebben de swatches enorm veel pigment. Ze zijn droog geswatched, zonder basis. Als je ze aanbrengt met een kwast zijn ze wel een stukje minder qua pigment, maar daardoor wel enorm fijn om uit te blenden en te verzachten van kleur.

makeup revolution eyes like angels look

De ooglook die ik maakte met dit palette hebben jullie een tijdje terug al kunnen zien op Beauty ’n Spice, en vind je hier. Ik gebruikte de kleuren Dream, Peach Cream, Purpled!, Orchid, Award en Green Dream.

Eindoordeel

Het Makeup Revolution Eyes Like Angels palette is enorm veelzijdig en leuk om mee te spelen. Er zitten niet alleen neutrale, maar ook een aantal hele felle kleuren in. Wel is het jammer dat het palette geen mooie matte highlight tinten heeft. Ik vind het een absolute aanrader, zeker omdat het maar £ 8,- kost. Dat is omgerekend ongeveer € 11,-. Dat is € 0,30 cent per oogschaduw! Het palette is te krijgen via de webshop van Makeup Revolution.

8 Reacties aan “Review – Makeup Revolution Eyes Like Angels Palette”

  1. Met dit palette kun je zo lekker spelen! Ik raad je aan een simpel matte palette er naast te houden, met de matte highlighter en crease kleur. Dan kun je echt de mooiste combinaties maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *