mua eyeshadow 8

Een van de populairste producten van het net in Nederland gelanceerde make-up merk MUA zijn de oogschaduwpalettes. Ik maakte al eens kennis met het Heaven & Earth palette, en was daar erg tevreden over. Toen ik afgelopen zaterdag in de net verbouwde en die dag opnieuw geopende Kruidvat stond viel mijn oog op een schapnaam in de verte. Ik zag een M (Maxfactor? Nehh die hebben altijd een groot schap) en toen ik iets verder kwam zag ik MUA staan. Wait, whut?! Dat zou hier niet verkocht worden! Zo blij als een kind stond ik dus voor het schap. Helaas was de Undress Your Skin Highlighter uitverkocht (of niet geleverd?) en ik ging in de plaats daarvan voor een oogschaduw, de MUA Eyeshadow in Shade 8 – Pearl.

mua eyeshadow mua eyeshadow

De oogschaduw zit in een simpele, plastic verpakking. De bovenkant is transparant met het logo erop gedrukt, en door die transparantie kun je gelijk zien met welke kleur je te maken hebt. Nummer 8 – Pearl is een aqua blauwe tint, met een lichte shimmer erin. De verpakkingen zitten met een klein plastic plakstukje vast, waardoor je in de winkel precies kunt zien of de verpakking al open is geweest of niet. Wel jammer dat hij dan ook een kleine plaklaag achter laat op de verpakking. Ondanks het plastic voelt de verpakking niet super goedkoop aan. Hij is redelijk stevig en zal niet zomaar los schieten.

mua eyeshadow 8 pearl

Deze oogschaduw was de eerste kleur die ik swatchte en ik werd een klein beetje om ver geblazen door het pigment. Wauw! Dit is een droge swatch, zonder basis. I like!

En het allermooiste, voor een oogschaduw betaal je maar €2,49. Een heerlijk klein prijsje voor deze kwaliteit. Ik heb mezelf inmiddels al beloofd om nog meer kleuren aan te mogen schaffen. MUA is exclusief bij Kruidvat te koop, in Nederland en België. Er staan lijsten met winkels waar het verkocht gaat worden online, maar die kloppen schijnbaar niet helemaal, aangezien mijn vestiging (en dat is een grote Kruidvat met dubbel Essence schap etc.) daar niet op stond, maar het dus wel verkoopt.

Hebben jullie al een MUA product willen scoren? En wat staat nog op jullie verlanglijstje?

10 Reacties aan “Review – MUA Eyeshadow 8”

  1. Wat een mooi fel kleurtje zeg! Ik heb nog helemaal niets van dit merk, maar als alle producten zoveel pigment hebben dan ga ik toch maar eens een kijkje nemen.

  2. Wow! Wat een bom van kleuren, erg gaaf! Ik heb MUA nog niet gevonden bij ‘mijn’ kruidvats, maar heb ook nog niet echt goed gekeken. Er zitten er 3 in het centrum van Enschede dus 1 van de drie zou ze toch wel moeten hebben?? :P

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Ooglook - 10x Mono Eyeshadow Tag - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *