mua undress your skin shimmer highlighter

Al voordat budgetmerk Makeup Acadamy, kortweg MUA, in de Nederlandse schappen te vinden was, was een van hun toppers de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Menig meisje kocht hem op het internet en liet hem naar Nederland versturen. Nu MUA bij Kruidvat verkocht wordt is deze budget highlighter een stuk gemakkelijker verkrijgbaar. Ik heb hem inmiddels een tijdje in mijn bezit, en vandaag review ik hem voor jullie.

Zo op de eerste foto lijkt het product klein, maar vergis je niet. In mijn – gemiddelde – handen is hij ongeveer even groot als mijn handpalm.

MUA undress your skin shimmer highlighter

De verpakking

Als eerste bekijk ik de verpakking van het product. Alles is van plastic, maar voelt wel stevig aan. De deksel rammelt niet en schuift niet heen en weer als ik hem probeer te bewegen. Ik ben ook fan van de opdruk, simpel maar wel stijlvol. En het reliëf wat in het product te vinden is, wauw! Hierdoor voelt het allemaal een stuk luxer en duurder aan dan dat het product eigenlijk is. Het doet me denken aan de Extra Dimension producten van M.A.C. Cosmetics. Die hebben een soortgelijk reliëf.

mua undress your skin shimmer highlighter swatch MUA undress your skin shimmer highlighter

De swatches

Wat ik erg fijn vind aan het product is dat hij goed op te bouwen is. Op mijn arm heb ik een swatch aangebracht die goed duidelijk is, maar als je voor overdag maar een klein beetje wil gebruiken, dan kan dat ook prima. Zeker op mijn lichte huid vind ik het niet mooi als je een hele overdreven highlight shimmer ziet zitten. Op de full-face foto zie je (als je goed kijkt) boven mijn blush een glansje zitten. Hij is nogal lastig op full-face foto’s vast te leggen vind ik zelf. De highlighter is koel, en heeft dus een blauwe shimmer. Door de koele tint is hij ook geschikt voor de dames die, net zoals ik, gezegend zijn met een porseleinen huidje.

Eindconclusie

Je kunt het waarschijnlijk al wel raden, ik ben weg van dit product. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat dit mijn eerste echte ervaring is met een highlighter, ik loop een beetje achter haha. Het product brengt gemakkelijk aan, laat zich goed opbouwen en is daardoor ook voor overdag geschikt. En doordat hij maar € 6,99 kost is hij voor de meeste meiden heel erg betaalbaar. Ik zag laatst bij UK-bloggers een warme (gouden) MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter voorbij komen, en ik hoop dat MUA en Kruidvat deze snel naar Nederland brengen, want ook die wil ik graag aan mijn collectie toevoegen! MUA is verkrijgbaar bij een aantal Kruidvat winkels, maar het merk is helaas niet in ieder filiaal te vinden.

15 Reacties aan “Review – MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter”

  1. Ik heb deze nog in mijn ‘nog te reviewen’ bakje liggen en ik ben er erg benieuwd naar! Je helpt mij herinneren dat ik hier snel even foto’s van moet maken! Ik vind hem heel erg mooi staan op je huid!

  2. Bij mij in de Kruidvat is deze highlighter altijd uitverkocht, hopelijk kan ik hem snel bemachtigen want ik vind hem echt heel mooi! De ooglook die je hier draagt is trouwens ook echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *