Een tijdje terug werd ik benaderd door naamketting.nl. Ik heb ooit eens een stukje geschreven over een wishlist, en daar stond bij dat ik ook graag nog een keer een naamketting wilde hebben. Ze mailden mij met de vraag of ik het leuk zou vinden om een zilveren naamketting van hen te reviewen. Daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen, en zo lag een week later de ketting op de spreekwoordelijke deurmat.

De ketting werd geleverd in een mooi paars doosje. Ik vind het altijd fijn als sieraden in een doosje geleverd worden, dat geeft me altijd een luxegevoel. Ook al is het sieraad misschien niet heel duur, het lijkt gelijk een stukje duurder en is leuk om cadeau te geven op zo’n manier. Ik denk dat het van vroeger uit komt. Als ik dan een bedeltje kreeg voor mijn zilveren bedelarmbandje dan kwam die meestal ook in een doosje.

Ik bestelde de ketting in de ‘mandy’ stijl. Dit is de meest simpele uitvoering. Je hebt bijvoorbeeld ook nog de Mandy met een zirkonia, en verschillende andere lettertypes. Ik vond dit model het beste bij mijn stijl passen. De ketting zelf en de naam zijn van zilver. Op de eerste foto valt het licht er een beetje raar op, waardoor de kleur zwart lijkt, op de tweede foto is de kleur beter te zien, al ga ik er van uit dat iedereen wel weet hoe een zilver sieraad er uit ziet ;). De ketting heeft een zilver springslotje wat gemakkelijk open gaat, maar niet zomaar open schiet. Het collier is 45cm lang, wat voor de meeste mensen de perfecte lengte is.

Ik heb de ketting nu zo’n 2 weken in huis en ik ben er erg blij mee. Ik heb er ook al veel complimentjes over gehad. Natuurlijk ook van vrienden “goh, vergeet je anders je naam?” maar dat was te verwachten. Veel meiden zijn bang voor een ordinaire uitstraling met zo’n ketting, daar was ik eerst ook een beetje bang voor. Maar als je het gewoon leuk combineert en niet in te blote kleding gaat lopen is er niks aan de hand.

Wil jij ook zo’n ketting? Je kunt ze bestellen bij naamketting.nl. Het model dat ik heb kost €32,95 en je betaalt geen verzendkosten. De levering was erg snel, ik had mijn ketting binnen een week in huis. Ik raad je aan om even een kijkje te nemen op de website. Ze hebben veel verschillende soorten sieraden. Ik ben bijvoorbeeld ook weg van de vriendschapsketting met het hartje en de sleutel die in elkaar passen. Leuk!

 

17 Reacties aan “Review: Naamketting.nl”

  1. Sinds SATC vind ik naamkettingen erg leuk. Zou het zelf niet zo snel kopen, omdat het er bij mij waarschijnlijk wel heel ‘tokkie-achtig’ uitziet ;). Ik ben wel benieuwd naar een foto dat je ‘m draagt!

    • dat is echt een ramp he :’) Ik moet even iemand strikken om dan een foto te maken, want tot nu toe komt die ketting dus niet op de foto/half/scheef etc haha…

  2. Heel vroeger had ik een naamketting, toen was ik 10 ofzo en vond ik het echt geweldig. Toen kwam er een tijd dat ik het ordinair ging vinden door de mensen die ze droegen. Ik begin het weer wat leuker te vinden doordat je ze vaker ziet, maar denk niet dat ik echt overstag ga.

  3. Leuk dat je hem mocht ontvangen, zeker omdat ‘ie al op je wishlist stond! Het is een erg mooie ketting, ik wil hem zeker ook nog eens aanschaffen als ik geld heb. Ze hebben in ieder geval een groot assortiment, leuk!

  4. WOW, ik kom weer eens op je blog, wat ziet het er goed uit! Nu ik dit artikeltje zie moet ik wel even huilen hoor, ik ben mijn naamketting verloren in het hotel van China :'(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *