De NYX jumbo eye pencils zijn een populair en geliefd product. NYX heeft een ruim (ik zeg, tientallen) aanbod aan kleuren. Naast de standaard veilige kleurtjes die ik heb zijn er voor de echte waaghalzen ook kleuren als blauw, geel, groen en oranje verkrijgbaar. De Jumbo Eye Pencils zijn eigenlijk oogschaduw potloden maar worden door de meeste meiden gebruikt als basis voor onder een look. De oogschaduws zijn hier ook heel erg geschikt voor, hoewel ze vettig zijn blijven ze goed op hun plaats. Zeker als je zorgt dat je niet al te veel gebruikt en het geheel uit dept met je vinger creasen de kleuren bijna niet.

Ik heb de Eye Pencils in drie kleuren. De zwarte is Black Bean, de middelste is een witte shimmer kleur, Cottage Cheese (en zoals je op de bovenste foto kunt zien heb ik deze al regelmatig gebruikt) en als laatste Milk, een witte kleur. De laatste kreeg ik van de week binnen. Ik zat er al een tijdje aan te denken om Milk aan te schaffen. Ik heb al een compleet witte oogschaduwbasis van NYX die erg goed bevalt, maar die zit in een potje, en onhandig als ik ben krijg ik dat dan altijd onder mijn nagels.

Op de twee foto’s hierboven zie je het olijfgroen kleurtje uit het Catrice Birds Of Feather palette geswatched over de drie kleuren. Zoals je kunt zien geeft iedere kleur net weer een ander effect aan de oogschaduw. Onderaan is de kleur te zien zonder basis, daarboven over black bean, daar weer boven over cottage cheese en als eerste zie je hem over milk.

Ik ben erg tevreden over mijn Jumbo Eye Pencils, het enige nadeel wat ik er aan kan vinden is dat ze vrij dik zijn en dus niet met een normale puntenslijper te slijpen. Wat dat betreft zou NYX even naar Eyeko’s Liptastiks moeten kijken. Dat zou een uitkomst zijn, niet meer hoeven slijpen.

De Jumbo Eye Pencils zijn o.a. bij Boozyshop en Enchantra te krijgen. Je betaald tussen de 3 á 4 euro voor een potlood.

 

11 Reacties aan “Review: NYX Jumbo Eye Pencils”

  1. Ik heb er gisteren net een paar besteld, mijn eersten. Ik heb gekozen voor Cottage Cheese, Yoghurt, Oyster en Slate. Ben heel benieuwd of ze mij ook zo goed gaan bevallen.

  2. Misschien een beetje een domme vraag, maar verkopen ze dan ook speciale slijpers voor de potloden? Of wat gebruik je anders om de potloden te slijpen:)

    • Domme vragen bestaan niet! Maar inderdaad, NYX heeft sowieso een puntenslijper met 2 gaten, maar ik moet nog kijken of hij ook in een gewone met zo’n groter gat kan 🙂

  3. heb zelf milk, ben er echt heel blij mee! ga denkik nog wel een paar kleurtjes kopen 🙂

    slijpen doe ik gewoon met mijn essence slijper..

Trackbacks/Pingbacks

  1.  NYX Jumbo Eye Pencils - Review - Beauty 'n Spice | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *