PUPA is lekker op dreef. Schreef ik laatst al over de nieuwe herfstcollectie, mag ik jullie nu het nieuws brengen van een nieuwe Luminys Baked Eyeshadow. Deze bestseller heeft namelijk een klein zusje gekregen. Een Silk versie. Nu is de normale versie al een van mijn favoriete oogschaduws, dus ik was erg blij met dit nieuwtje.

De nieuwe Satin versie is net zoals de gewone een gebakken oogschaduw, maar heeft een nieuwe satijnen formule. De oogschaduws in deze collectie hebben heldere intense kleuren en zijn subtiel glanzend door een percentage parels wat is toegevoegd. Er zijn 10 kleuren en ik mocht er twee testen.

De kleuren die ik heb zijn 402 Dark Brown en 200 Candy Pink. De oogschaduws komen in hun vertrouwde verpakking en zien er dus hetzelfde uit als de standaard Luminys Eyeshadows. Een mooi rood kartonnen doosje en daarin het (kwalitatief goede) plastic doosje. Doordat de bovenkant voor een gedeelte transparant is kun je gemakkelijk zien welke kleur je te pakken hebt. In het doosje zelf zit een klein sponsapplicatortje.

En dan de swatches. Ik was een beetje overdonderd door het pigment dat deze oogschaduws hebben. De roze kleur is een hele mooie highlighter en de bruine is een mooie basiskleur die iedereen in haar stash zou moeten hebben. De swatches zijn droog gemaakt, zonder basis en met een veegje. Zoals je ziet zijn de kleuren dus echt ontzettend gepigmenteerd. Ik ben er weg van. Ik heb ze nu al een even liggen maar ik pak ze iedere keer weer. Wat een geweldige kleuren! Ze brengen ontzettend makkelijk aan en kruimelen niet. De structuur is mooi en ik vind de lichte glans die de oogschaduw heeft ook heel apart.

Het enige nadeel wat ik kan vinden is dat de prijs wat aan de hogere kant ligt. Je betaald namelijk €14,95 voor een oogschaduw. Maar dat vind ik het persoonlijk dubbel en dwars waard.

11 Reacties aan “Review: Pupa Luminys Silk Satin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *