Naast de prachtige trio oogschaduws heeft BE Creative ook enorm mooie mono eyeshadows. Ik heb de BE Creative Eyeshadow in 024 Bewitched, een prachtige gouden shimmer.

be creative eyeshadow 024 bewitched

De verpakking

We zijn het inmiddels wel gewend van BE Creative, maar ook deze oogschaduw is verpakt in een mooi mat kartonnen doosje. Het doosje van de oogschaduw zelf is ook mat, met een doorzichtig plastic gedeelte in het midden waardoor je gelijk kunt zien welke kleur je te pakken hebt. Over kleuren gesproken, de oogschaduws zijn er in 40 verschillende tinten en 3 verschillende finishes, namelijk mat, semi-pearl en pearl. Het is jammer dat op de site van ICI Paris XL niet te zien is welke finish de oogschaduw precies heeft, maar ik vermoed dat dit een pearl finish is.

be creative eyeshadow 024 bewitched be creative eyeshadow 024 bewitched ooglook

Swatches & Ooglook

De oogschaduw is goed gepigmenteerd, dit is een keer over de oogschaduw heen gaan en dan direct op de huid aangebracht. Ik heb hier geen primer gebruikt, maar dan zal de kleur nog net wat feller overkomen. De pigmentatie vind ik echt meer dan prima. Op mijn huidskleur valt hij een beetje weg, wat ook in de look te zien is. De oogschaduw blend wel erg gemakkelijk in, wat met donkere kleuren zeker handig kan zijn. De kleur Bewitched is perfect als inner-corner highlight te gebruiken, maar ook over het gehele ooglid geeft hij een mooi effect. Op deze manier heb ik hem ook gebruikt in de bovenstaande ooglook.

Prijs & Verkrijgbaarheid

BE Creative is het huismerk van ICI Paris XL en dan ook exclusief bij deze winkel te verkrijgen. Ook op de webshop kun je deze oogschaduw gemakkelijk bestellen. Voor de BE Creative eyeshadows betaal je normaal gesproken € 11,10 maar op dit moment zijn ze in de aanbieding voor € 9,99 per stuk. Ik vind ze wat aan de dure kant voor een huismerk, maar ze zijn wel prima van kwaliteit en wat dat betreft het geld waard. Naast deze tint zijn er nog 39 andere tinten verkrijgbaar, en ze lopen uiteen van neutrale bruintinten tot wat fellere paars, blauw en groentinten.

Hebben jullie ervaring met BE Creative en wat zijn jouw favoriete producten van dit merk?

10 Reacties aan “Review & Swatches – Be Creative Eyeshadow 024 Bewitched”

  1. Hij ziet er goed uit zeg, ik heb wel eens in de winkel gestaan voor wat kleuren maar ik heb ze eigenlijk nog nooit echt gekocht. De prijs vind ik zelf voor een mono nog erg duur.

  2. Ik heb precies hetzelfde, voor een huismerk vind ik ze aan de prijzige kant, al moet ik zeggen dat de kwaliteit wel vaak top is, en dan vind ik het het wel weer waard 😉

  3. Ik heb deze al vele jaren…prachtig als highlighter in ooghoek…geeft frisse en tegelijk sexy open look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *