Jullie hebben de collectie waarschijnlijk al in de winkels zien liggen en ik heb gelukkig ook de drie producten die ik graag wilde aan kunnen schaffen. Catrice Coolibri heb ik het inderdaad over. Ik wilde graag een Nectar Gloss en de colour Refreshing Balm en toen ik in de Kruidvat bij het schap stond vond mijn vriend de gele nagellak ook heel erg gaaf, dus die ging ook mee naar huis.

Als eerste de Nectar Lipgloss, een semi-transparante gloss. Zoals de naam al doet vermoeden geeft de lipgloss een subtiel kleurlaagje en een glossy wet-look effect. Hij brengt gemakkelijk aan door het kwastje. Echt goed blijven zitten, dat doet ie niet, maar dat verwacht ik ook niet van zo’n waterige gloss. Ik kocht de kleur Gorgeous Blossom,  een vrij felle roze kleur. Op naar de swatches.

Op de bovenste foto draag ik niks op mijn lippen, op de onderste Gorgeous Blossom. Zoals je ziet een geeft hij de lipgloss een lichte kleur af en lijkt het alsof ik mijn net gedronken ranja nog op mijn lippen heb zitten.

Als tweede kocht ik de Colour Refreshing Lipbalm. Voornamelijk omdat ik benieuwd was naar wat voor een product het precies was. Ik zal hem gaan gebruiken als een gewone lipbalm. Hij geeft iets kleur af en zorgt ervoor dat mijn lippen wat minder droog zijn. Echt heel verzorgend vind ik hem niet, maar gelukkig was dat ook niet wat ik dacht toen ik hem kocht. Hij zou de kleur van je lippen wat op moeten frissen.

Zoals je kunt zien wordt de kleur heel licht opgehaald (of de lipbalm geeft gewoon een lichtroze kleur af die lijkt op mijn lipkleur natuurlijk ;)) en krijg ik een hele lichte gezonde glans. I Like!

In de collectie zaten ook een aantal nagellakjes. De meeste niet zo bijzonder, veel van wat ik al veelvuldig in mijn stash terug kan vinden. Geel draag ik nooit echt, maar zoals je in het begin van dit artikel al kon lezen vond mijn vriend dit wel een gaaf kleurtje. Speciaal voor hem mee genomen dus. En hij is gaaf! Het kleurtje heet Twist Of Lemon en is fel feller felst geel. Knal kanarie geel. Met een hele mooie shimmer. Dat is wel een beetje hoe je dit lakje kunt beschrijven. Echt dekkend is hij (helaas) niet. Met drie laagjes kon ik nog steeds mijn nagellijn er door heen zien, maar ach. Daar doen we het maar mee.

Het lakje is wat aan de dunne kant, wat niet altijd even fijn lakt. Gelukkig is de droogtijd vrij snel, ik hoefde niet lang te wachten tot ik de volgende laag aan kon brengen.

Ik was voor deze producten zo’n €13,- kwijt. Voor de Nectar Gloss betaal je €3,79, de lak kost €2,49 per stuk en voor de Colour Refreshing Lipbalm ben je €4,99 kwijt. De collectie ligt nu nog in de winkel, neem zeker even een kijkje!

5 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Coolibri”

  1. Leuke spulletjes, ik heb zelf niks van deze LE gekocht, ik heb even getwijfeld over zo’n oogschaduw pen, maar het uiteindelijk niet gedaan, verder zijn de kleurtjes niet zo mijn ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *