Eindelijk ligt hij in de winkels. De Duo Blush van de Catrice Floralista collectie, genaamd As Lively As Ever. Toen ik hem voor het eerst zag verschijnen op blogs wilde ik hem hebben, maar helaas duurde nog vrij lang voordat hij in de winkels verscheen. Iedere keer als ik in een kruidvat kwam dan liep ik langs het Catrice vak, hopend dat deze collectie eindelijk de Urban Baroque vervangen zou hebben. Ik vond de rest van de collectie niet heel interessant. Er zitten wel wat leuke en gepigmenteerde mono’s bij, maar het zijn niet echt kleurtjes die ik zou gebruiken. Ik nam dus alleen de blush mee.

Links de roze kleur, in het midden de peachy en rechts is de gemengde kleur.

De Duo Blush is zoals de naam al zegt een blush met 2 kleuren, een roze en peachy oranje. Ik vind het leuk dat Catrice hun mooie transparante verpakkingen helemaal doorvoert. Ik vind de verpakkingen erg luxe ogen. De kleuren zijn los of als een kleur te gebruiken. Hij is vrij goed gepigmenteerd, maar wel een beetje brokkelig. Er komt veel poeder los als je er met je kwast overheen gaat. Aftikken is dus een must! Ik vind de blush het mooiste als je allebei de kleuren mengt. Hij brengt gemakkelijk aan, is goed te blenden en geeft een mooie glow. Helaas, het weer is op het moment nou niet echt swatch-waardig, dus de fullface swatch moeten jullie te goed houden. Ik kreeg hem niet op de foto zoals hij is en zelfs Photoshop kon me niet helpen met dit klusje.

Catrice haar Floralista collectie ligt op dit moment in de winkels en de LE’s verkopen meestal erg snel. Wil je deze blush aanschaffen dan raad ik je aan om gelijk op je fiets te springen en naar een Kruidvat te racen. Hij kost €3,99. Voor de meiden zonder een Kruidvat met de Limited Editions van Catrice, ik heb er nog eentje en jullie kunnen deze later op de dag winnen.

6 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Floralista Duo Blush”

      • Ik doe graag mee aan de winaktie omdat.. mijn oude blush ver op is, en deze vind ik er mooi uitzien.
        groetjes, Carla.

  1. Ik vind deze echt heel mooi. Voor mij is het echt heel moeilijk, eigenlijk echt onmogelijk om een het Kruidvat in te gaan. Erg jammer, want ik mis altijd de collecties van Catrice en Essence..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *