Een mooie matbruine oogschaduw, in een palette had ik hem al wel zitten maar die begint toch al wel een beetje op te raken. Vandaar mijn zoektocht naar een mono. Natuurlijk vond ik er eentje van Catrice. Dit is Go, Charlie Brown! Mijn verzameling Catrice mono’s begint steeds groter te worden. Er zijn ook zo ontzettend veel gave kleuren en ze zijn allemaal vrij goed gepigmenteerd. En het allerbeste is natuurlijk de prijs, maar €2,79.

Ik denk dat inmiddels iedere beautyblogger wel wat geschreven heeft over Catrice mono’s, en dat de meeste meiden met een passie voor make-up er inmiddels al wel een of meerdere in hun bezit hebben. Ze zijn namelijk goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast vind ik persoonlijk de verpakking erg praktisch. Doordat ze van doorzichtig plastic zijn zie je snel welke kleur je in handen hebt. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op te stapelen en nemen ze weinig ruimte in in mijn stash. Ik ben zeker een fan van deze oogschaduws.

Bovenstaande swatch is gemaakt met 1x over mijn hand gaan, en een keer over de oogshaduw zelf. Zie je hoe gepigmenteerd hij is? Ik ben heel erg blij met deze oogschaduw en kan hem iedereen aanraden.

De Catrice mono’s zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €2,79 per stuk.

10 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Go, Charlie Brown!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *