Een van mijn favoriete nagelmerken moet Catrice toch wel zijn. Naast China Glaze en Diamond Cosmetics is dit toch wel het meest voorkomende merk in mijn stash, en ik blijf lakjes toevoegen. Naast een mooi minty creme lakje en een paarse met licht holografische glitters (waarvan je de review hier kunt vinden) kocht ik Purplelized, een paars lakje (what’s in a name) met een metallic finish.

Nu is een metallic finish niet mijn favoriet. Je ziet alle foutjes heel goed en zijn je nagels iets beschadigd dan valt dat met een metallic finish meestal nog erger op. Ik was dan ook een beetje huiverig om deze lak uit te proberen, maar om hem zo in mijn stash te laten belanden is ook zonde. Dan had ik hem net zo goed in de winkel kunnen laten staan toch?..

Tijdens het opdoen werd ik verliefd, wat een mooie formule. Hij lakt gemakkelijk, dekt in 2 laagjes, droogt snel én ik had niet eens zo veel last van opvallende beschadigingen aan mijn nagels. Ik ben, zoals ik wellicht al eerder  verteld heb, vrij onhandig. Laatst was ik even snel met scheermesjes aan de slag en bleef ik met mijn nagel aan het mesje hangen. Hier zag je gelukkig niks van met het opdoen van het lakje. Ik vind het een heel gaaf, apart lakje.

De lakjes van Catrice zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en kosten €2,49 per stuk.

12 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Purplelized”

  1. Wat grappig! Ik heb dit lakje ook en ben er helemaal niet tevreden over, mijn witte ranjes zie je nog steeds na twee laagjes! Kreeg hem van een vriendin die er ook niet mee overweg kon vooral vanwege de dekking!
    Snap er niets van! 😛

    • Echt waar?! Wat gek zeg, ik blijf dat raar vinden.. Bij catrice zit er zo vaak verschil in de kwaliteit van de lakjes, alsof ze veel verschillende batches hebben..

  2. Die vind ik ook erg mooi en ja ik heb ook nagellak van Catrice die niet echt dekt en ik vind hem zelfs lastig lakken. Maar dit ziet er weer heel erg mooi uit en is ook een mooi kleurtje.

  3. Ik zit ook vaak te schelden op de nagellak van Catrice, zo heb ik er in het totaal 5 waarvan er 3 niet fijn uitsmeren. Maar even over deze: mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *