In het persbericht waren deze oogschaduws mij het meeste opgevallen. Wat een gaaf patroontje. En toffe kleuren, die wilde ik hebben. Dinsdag had ik een belangrijke eindpresentatie voor school en ik nam dan ook de trein wat vroeger. Je weet het nooit met de NS. Alles ging echter van een leien dakje en ik kwam daardoor drie kwartier te vroeg aan in Utrecht. Ik moest vlakbij het centrum zijn en besloot dan ook even de stad in te gaan om de tijd te doden. Ik had een aantal keer langs zien komen dat de nieuwe SpecteculART collectie van Catrice in de schappen zou liggen en ik nam dan ook een kijkje bij de Kruidvat. Bij mijn eerste stop lagen ze er niet, door naar de volgende, toch tijd genoeg. En daar trof ik nog een volledig nieuw en vol schap aan. Score!

Ik kocht drie van de vier kleuren, naast Artfully Lustrous, So Precious en Bombay Bauble is er namelijk ook nog een lichtgrijs kleurtje te koop. Deze sprak mij alleen niet zo aan en liet ik dus ook liggen. Het eerste wat mij opviel was het 3D effect. Ik was even vergeten dat de oogschaduws dat hadden en op het eerste gezicht dacht ik dan ook dat ik het in kon drukken. Dat is dus niet het geval. Leuk feitje: mijn vinger past ongeveer precies in het deukje.

De swatches hierboven zijn droog en zonder basis op de binnenkant van mijn arm gemaakt. Erg goed pigment dus! Ik vind vooral het groene kleurtje So Precious erg mooi. Bombay Bauble lijkt op de foto’s zwart, maar is in het echt heel donkergrijs. Ik vind de metallic finishes van deze oogschaduws ook mooi uitgekomen. Ze doen niet goedkoop aan.

In deze collectie zit nog veel meer moois. Zo ben ik ook erg benieuwd naar de Sheer Lipsticks en de Highlighter. Ik swatchte deze in de winkel, maar besloot ze niet mee te nemen en stiekem heb ik een beetje spijt. Maar hey, ik moet ook een beetje sparen! Gelukkig hebben de oogschaduws een fijn prijsje. Je betaald namelijk maar €3,99 per oogschaduw en daarvoor krijg je 2 gram.

Ik ben benieuwd naar wat jullie uit deze collectie willen hebben of inmiddels al gekocht hebben! Laat het me weten in de comments.

20 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice SpecteculART Pure Chrome Eyeshadows”

  1. ik vind de oogschaduws er in de verpakking echt amazing mooi uit zien en de kleuren zelf vind ik wel okay.. ik denk dat ik deze in de schappen laat staan omdat ik zeker weet dat ik dezelfde soort tinten al in mijn stash heb :3

  2. Zelf heb ik één oogschaduw meegenomen, vond het stiekem toch een beetje te duur om ze alle 4 mee te nemen 😛 Daarvoor draag ik ze waarschijnlijk veel te weinig.

  3. Zo’n palletje is natuurlijk hartstikke leuk om in je stash te hebben! Ik weet niet of ik er een ga halen, maar ik moet er dan wel echt één kiezen van mezelf. Waarschijnlijk dan die goud/groen tint.

  4. Ik zag ze gister wel, maar niet gekocht. Don’t ask me why. Waarschijnlijk omdat ik ze niet leuk vond, terwijl ik dat op dit moment ECHT niet begrijp: they are gorgeous <3

  5. Ik heb de twee rechtse! Sowieso was de rest al uitverkocht, inclusief de highlighter die ik ook had willen hebben. Deze kleurtjes vind ik echt supermooi!

  6. Wow, je leest echt veel verschillende meningen in reviews over deze oogschaduw! Als ik deze review zo zie zou ik ze zeker aanschaffen. De swatch ziet er echt goed uit. Ik moet ook nog steeds even naar de kruidvat voor de highlighter, ik heb het geluk dat ze in mijn dorpje niet zo gulzig zijn met het kopen van de nieuwste LE collecties.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Holiday Look: Green, Gold & Black | Beauty 'n SpiceBeauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *