Ik schreef al eerder over een Catrice quatro, het OMG I want that! palette en daar was ik erg enthousiast over. Ik was dan ook van plan om erg snel een tweede aan te schaffen. Dit deed ik een tijdje terug, het werd The Season’s Must Have. Er zitten een mooie aubergine, grijze, peachy en minty kleur in. Ik was erg benieuwd naar hoe dit palette zou bevallen.

In de winkel heb ik deze quatro niet geswatched. Met OMG I want That! in mijn achterhoofd ging ik er van uit dat het ook met dit palette goed zou zitten. Boy was I wrong. De aubergine kleur is mooi gepigmenteerd, de grijze ook wel redelijk. Maar wat ze met de blauwe en de peachy (welke trouwens meer oranje is dan de grijze kleur op de bovenstaande afbeeldingen) kleur gedaan hebben. I don’t know maar gepigmenteerd zijn ze niet echt. Nu kan ik bij de peachy kleur nog iets bedenken ala highlighter, dus minder gepigmenteerd. Maar van de blauwe kleur had ik toch wel meer verwacht. Bummer dus.

Je kunt het op de swatches ook wel zien, ik heb voor de blauwe en peachy kleur twee laagjes aan moeten brengen, anders vielen ze helemaal weg. Ik had geen basis gebruikt, dus ik probeerde een ooglook te maken. Met painterly als basis ging ik aan de slag, maar wat ik ook deed, niets hielp. Ik heb het nat en droog geprobeerd, met een stevige en een minder stevig oogschaduw kastje, niks hielp.

Ik wil jullie dan ook aanraden dat bij het aanschaffen van deze quatros je goed in de winkel moet swatchen, want er zit erg veel verschil in de kwaliteit onderling. Ze zitten in de vaste collectie van Catrice en kosten €4,49.

6 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice The Season’s Must Have”

  1. Hmm, jammer dat de kwaliteit van dit palletje minder is. De kleuren zien er namelijk wel mooi uit! OMG I want that! heb ik ook en ik gebruik hem bijna dagelijks, hehe. 🙂

  2. Wat jammer! 🙁 Ik heb een ander Catrice-palette wat wel goed werkt. Zonde, de kleurtjes in dit paletje zien er anders mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *