Er zijn meiden waarvan hun hele nagellak stash bestaat uit Catrice. Ik ben er niet zo een. Ja, de limited editions wil ik wel vrij regelmatig toevoegen aan mijn collectie, maar die uit de vaste collectie kunnen mij maar niet enthousiast maken. En toch belandde laatst twee lakjes in mijn mandje. Het zijn twee brushed metal effects, 905 Steel My Soul en nummertje 900 Steel My Heart. Vandaag swatches.

Als eerste 905, Steel My Soul. Deze viel mij bij het bekijken van de collectie op door de aparte kleur. Het is een licht grijs bruin kleurtje met ontzettend mooie goude shimmer/glitter er in. Een redelijk veilig kleurtje, maar net wat extra’s. I like! De kleur droogt semi-matte op, dat is dat brushed metal effect. Maar ook met een glanzende topcoat is het een ontzettend gaaf lakje om te zien.

Omdat op het moment dat ik de lakjes aanschafte een 1+1 gratis deal was bij de Kruidvat moest en zou ik er een tweede bij kopen. Zoals een echte Hollander laat ik een gratis lakje niet aan mijn neus voorbij gaan. Ik kwam uit bij Steel My Heart, een donker bruin-paarse basis met een kleine blauwe glitter er in. Net zoals Steel My Soul is het een brushed metal effect lakje, en droogt dus ook weer semi-matte op.

Beide lakjes voldoen aan mijn verwachtingen. Ik had al veel gelezen over de nieuwe kwastjes van Catrice, maar ik had er eigenlijk nog geen een gebruikt. En het is waar wat ze zeggen, ze lakken ontzettend makkelijk. Als je nagels niet al te breed zijn kun je met een keer lakken je hele nagel meenemen. Ik zeg het je, ideaal. Bespaart een hoop tijd. De lakjes hebben allebei maar twee laagjes nodig om volledig dekkend te zijn, en ook qua droogtijd zit het helemaal top. In combinatie met een goede base- en topcoat houden ze het bij mij zeker twee dagen uit zonder tipwear of chips. Voor een Ultimate Lacquer van Catrice betaal je iets meer dan €2,50. Mooi prijsje dus.

Zijn jullie van die meisjes waarvan de nagellak stash uitpuilt met Catrice lakjes? Of heb je een ander favoriet merk?

7 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Ultimate Nail Lacquer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *