Ik ben een nagellakjunkie, het grootste gedeelte van mijn stash is toch wel de nagellak. En mijn favoriete merk? Dat is Diamond Cosmetics (vanaf nu DC). Mijn DC stash bestaat inmiddels uit rond de 45 flesjes, en daar zijn er van de week twee bij gekomen. Ik dacht dat ik zo ongeveer ieder kleurtje wat ik leuk vond al had, maar samen met Maaike van Boozyshop is mijn secret valentine tot de conclusie gekomen dat deze twee lakjes nog ontbraken. Diamond Cosmetics wordt in Europa alleen bij Boozyshop.nl verkocht. Het is dus een vrij exclusief merk, maar dit merk je niet echt aan de prijs. De lakjes zitten namelijk rond de €3,95 en €3,99. Zeker een aanrader. Ze zijn over het algemeen goed gepigmenteerd, je hebt 2 laagjes nodig. Ze blijven goed zitten, de meeste nagellak moet ik toch na een dag dragen wel afhalen, hier heb ik met DC eigenlijk geen last van. Vandaag heb ik de twee kleurtjes die als laatste aan mijn stash toegevoegd zijn voor jullie, Hypnotic (de groene) en It’s Electrifying (blauw)

Hypnotic is een geweldige groene kleur met een shimmer. Dekt perfect in 2 laagjes, droogt snel en blijft goed zitten. Ik draag niet vaak groen, maar een kleurtje als dit is zeker een toevoeging aan mijn stash. Ik vind hem geweldig!

It’s Electrifying is een blauwe, ook met een shimmer. De shimmer in deze lak is veel minder zichtbaar als in Hypnotic. Hij had misschien een derde laagje nodig gehad voor een complete dekking op de foto, maar in real life zie je het eigenlijk zo goed als niet.

Beide lakken zijn echt geweldige kleuren, de groene wat meer voor de herfst/winter en de blauw is een kleurtje wat ik zeker in de lente/zomer zou dragen. Dragen jullie felle nagellak of ben jij meer van de nudetinten?

Mocht je benieuwd zijn naar mijn complete Diamond Cosmetics collectie zijn, surf dan eens naar Nailoholic.com en klik in de tagcloud op Diamond Cosmetics of DC Days. Ik heb ze namelijk allemaal geswatched 😉 Mochten jullie ze hier ook willen zien, laat het me weten in de comments.

4 Reacties aan “Review & Swatches: Diamond Cosmetics”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *