Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn zusje Violet Night, een van de quattro’s van GOSH. Ik ben nooit een groot fan geweest van de GOSH oogschaduws. Ik heb er nog eentje uit de ‘oude formule’. Hij ligt op dit moment namelijk ook met de vernieuwde formule in de winkels. En de oude formule is bij jullie denk ik wel bekend, vaak weinig pigment terwijl de oogschaduw er in hun verpakking geweldig uit ziet. Ik was dan ook een beetje huiverig en hij heeft een hele tijd in mijn nog-testen-doos gelegen, zonder naar omgekeken te worden..

Zie je wat ik bedoel met geweldig in de verpakking? Vooral het kleurtje rechtsonder spreekt me heel erg aan. Er zit een mooi gouden glansje op, maar ik ben bang dat dat helaas een overspray is, ik heb de oogschaduw nog niet genoeg getest om dat zeker te weten, tot nu toe lijkt het glansje ook verwerkt te  zijn in de oogschaduw.

Ik moet nog even wennen aan mijn nieuwe lens, de swatchfoto’s waren wat lastiger om te maken. Hierboven zie je de foto die het beste gelukt is. Ze zijn gewatched over een basis. Ik gebruikte daarvoor de Jumbo Eye Pencil in milk. De kleuren komen daardoor wel wat duidelijker naar voren, maar ik was positief verbaasd over deze quattro. De kleuren zijn redelijk gepigmenteerd en een stuk beter als wat ik verwacht had.

Ik ben nog steeds niet helemaal overtuigd over de oogschaduws van GOSH. Dit palette doet het goed en de prijs is ook niet al te hoog. Je betaald er €9,99 voor.

Wat zijn jullie ervaringen met de oogschaduws van GOSH?

10 Reacties aan “Review & Swatches: Gosh Violet Night”

 1. Jammer van het pigment idd..
  ik heb zelf zowiso weinig met Gosh.
  besteed dan liever die 10 euro ergens anders aan!
  Hoewel ik de nieuwe verpakkingen echt mooi vind…
  haha, ach, alles heeft zijn voor en tegens 😛

 2. Wat lief van je zusje!

  Idd, de swatches zijn niet echt overtuigend, maar met zulke cadeautjes maakt dat niet zoveel uit vind ik altijd 😀

 3. Wat weer jammer van de pigmentatie van GOSH! Ik vind het een hardstikke leuk merk, maar de e/s pigmentatie kan gewoon écht niet. Helemaal niet voor die prijs… En de kleurtjes zijn zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *