Herome So Undercover

Tussen het klussen door en met lang niet zulke perfecte nagels als ik zou willen kroop ik over de behangrollen heen om foto’s te maken van de collectie van Herôme die nu in de winkel ligt, Herome So Undercover. In samenwerking met de gelijknamige film komt Herôme op de proppen met een serie nagellakken die wel heel erg bij mij passen.

Ik heb drie kleuren uit deze collectie, en in totaliteit zitten er 6 in. We beginnen met het grijze kleurtje, Cotton.

Herome So Undercover Cotton

Waarom dit kleurtje Cotton genoemd is snap ik niet, de bloemen van een katoenplant zijn wit. Zoals je ziet lakt het lakje erg streperig doordat hij metallic is. Niet helemaal mijn ding, wel vind ik de glitter die er in zit leuk. Dit zijn twee laagjes. Wacht tot de eerste laag goed droog is, anders trek je de onderlaag mee bij het opdoen van de tweede laag. En lak van het begin van je nagel tot het einde, dan zijn er het minst strepen te zien.

Herome So Undercover

Dit is Summer, welke in mijn ogen toch meer Spring is. Maar het kan natuurlijk ook als de naam Summer gezien worden. Anyways, ook dit is een metallic lakje met dezelfde strepen als het vorige lakje. Ook dit zijn twee laagjes.

Herome So Undercover Becky

En dan een van de drie pronkstukken uit de collectie. Deze gave feestelijke glitter is Becky, en in het echt is hij nog mooier dan op de foto. Dit is duidelijk mijn favoriet van de drie kleuren die ik heb. In de collectie zitten nog 2 van dit soort glitterlakken, en ik ben er blij dat ik er een heb kunnen bemachtigen. De andere twee staan ook nog hoog op mijn verlanglijstje.

W.I.C. by Herôme is verkrijgbaar bij o.a. Douglas, en daar kun je de So Undercover collectie ook vinden. Per lakje betaal je €6,95, wat een redelijke prijs is voor wat je krijgt.

11 Reacties aan “Review & Swatches – Herome So Undercover”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *