MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

Al tijden was ik op zoek naar een nieuw product voor mijn wenkbrauwen sinds mijn favoriete MAC wenkbrauwpotlood in Dirty Blonde uit de handel gehaald werd. Ik vond het Essence wenkbrauwpotloodje in Soft Blonde, en daar was ik heel erg happy mee. Tot vriendinnetje Suzanne me wees op de nieuwe MAC Fluidline Brow Gelcremes. Daar zat namelijk de kleur Dirty Blonde weer in. Ze was zo lief om deze voor mijn verjaardag te geven.

Ik werd toch wel een beetje huiverig toen ik Vera haar review zag. Daar zag hij er namelijk wel een stukje roder/oranje uit als mijn potlood, dat toch ook al wel een flinke roodtint er in heeft zitten. Nu heeft mijn haar ook rode ondertonen, maar is het wel een stuk donkerder geworden dan vroeger. Ik was dus bang dat hij te oranje zou zijn voor mijn haar- en huidskleur.

MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

De MAC Fluidline Brow Gelcreme komt zoals ik van MAC gewend ben in een mooi glazen potje met zwarte deksel. Precies zoals de gewone fluidline eyeliners, in precies hetzelfde potje. Goed aandraaien is dus wel een must, want als de formule net zoals de fluidlines is dan hebben ze de neiging om snel uit te drogen. Het glazen potje geeft een luxe uitstraling en ik vind het fijner dan een plastic potje.

MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

Ik begin met mijn linkeroog, het oog waar ik ook altijd foto’s van neem voor looks. Dit is hem zonder enige vorm van product, alleen wat foundation door over mijn huid. Als je naar de vorm van mijn wenkbrauw kijkt dan kun je zien dat ik in de hoek van mijn wenkbrauw bovenaan niet zoveel haar heb, de hoek is ook niet zo scherp als bij mijn rechteroog. Hier zet ik mijn wenkbrauw dan ook altijd iets meer aan.

MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

En dit is mijn wenkbrauw bijgetekend met de MAC Fluidline Brow Gelcreme in Dirty Blonde. Zoals je ziet is de kleur inderdaad een stukje roder dan mijn eigen wenkbrauw. Deze is dan ook een stuk grauwer dan mijn haarkleur, en zou ik ook niet in exact dezelfde kleur bijtekenen. Ik vind het alleen wel een erge roodtint en schrok stiekem wel een klein beetje van hoe de kleur er uit zag op mijn oog.

MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

Ik ben een beetje aan het spelen geweest, en mijn favoriete manier is deze. Eerst het vertrouwde Essence potloodje, en dan de fluidline Mijn rechter wenkbrauw heeft, zoals je misschien wel kunt zien, meer haar als mijn linkerwenkbrauw. Op de bovenste foto zie je de wenkbrauw zonder product, en op de onderste foto heb ik het Essence Soft Blonde wenkbrauwpotlood aangebracht.

MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

Zoals je ziet wordt het vele malen strakker met de fluidline, en met de wat assigere basis van het potlood eronder valt de oranje tint ook heel erg mee.

Ik merk ook dat als ik mijn make-up verder af maak, dus ook mijn wenkbrauwen in plaats breng met mijn Essence Lash & Brow Gel Mascara nog een stukje bij trekt, en wat minder rood toont.

MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde

En fullface, bij deze look gebruikte ik het product. Hier kun je goed zien dat mijn haarkleur veel roder is dan mijn wenkbrauwen zijn, en dat de kleur mooi matcht met mijn eigen kleur. De kant die je hier ziet is overigens de kant zonder het potlood. Niet verkeerd toch? Ik vind het met het potlood eronder ook nog net iets strakker ogen. De fluidline blijft enorm goed op zijn plek zitten, ik haal hem er echt ’s avonds pas weer af.

Al met al ben ik blij met dit product. Je hebt maar een heeeel klein beetje nodig, want je zet hem al snel teveel aan, en de lijnen zijn niet mooi weg te werken aangezien het product gaat setten. Het is dus even oefenen. Voor € 18,00 is het product voor jou, en ik vind het dat dubbel en dwars waard.

5 Reacties aan “Review & Swatches – MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up – Day 11 : A Hint of Purple | Beauty 'n Spice
  2.  30 Days of Make-up Challenge - Day 29 : Sydney Sunset - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *