Nailart is leuk, maar stripers om mooie dunne lijntjes mee te trekken zijn budget eigenlijk alleen van Essence te verkrijgen. Sinds kort ligt er echter -exclusief- bij Action in het schap een flink aantal stripers. En ze zijn nog goedkoop ook. Je betaald nog geen €1,50 voor een setje van drie. Ik nam bovenstaand setje mee met de kleuren French Pink, Nude en Turqoise.

In ‘mijn’ Action lag er alleen nog maar dit setje met kleuren, maar voor zo ver ik tijdens een kleine zoekactie op internet tegen kwam zijn er nog 5 andere setjes verkrijgbaar. Een heel scala aan stripers dus.

Alle lakken hebben een mooi dun kwastje. Hoewel het op bovenstaande foto niet echt zo lijkt staan de haartjes recht en naast elkaar, zonder onderbrekingen. Ik heb onder andere ook stripers van LA Colors, maar daar merk ik toch wel goed in dat er flink verschil zit in de kwaliteit van het kwastje. De ene is een stuk dunner dan de andere. Nu heb ik maar drie stripers, maar bij alle drie is het kwastje netjes.

Op de bovenstaande foto draag ik I Am Cute van de Herome Prinsessen collectie met daar over heen drie streepjes gezet met de stripers. Eerste poging. De kwastjes moet je niet teveel afstrijken. Even opletten dat er geen druppel aan hangt en dan kun je het lijntje trekken. Als je hem teveel af strijkt krijg je het effect zoals bij het blauwe lakje. Je hebt te weinig lak op de kwast, moet een tweede keer er over heen en dat is natuurlijk lang niet zo netjes als in een keer een strakke lijn zetten. Voor nette strakke lijnen heb je wel een vaste hand nodig en zul je even moeten oefenen, maar het is  zeer goed mogelijk met deze stripers.

Ik ga zeker nog eens op zoek naar andere setjes want ze bevallen heel erg goed. Je zet gemakkelijk een lijntje en ze zijn snel droog, ook wel handig bij het nail-arten. Hebben jullie al stripers van MAX gespot of gekocht? En wat zijn jullie ervaringen?

6 Reacties aan “Review & Swatches: MAX Stripers”

  1. Ik vind de stripers van Action echt zo leuk. Op dit moment heb ik alle setjes, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze nog maar 1 keer getest heb haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *