MUA Bronzer shade 3

Als je, net zoals ik, gezegend bent met een porselein witte huid dan herken je je waarschijnlijk wel in mijn zoektocht. Ik ben namelijk al een hele tijd naar een budget, matte bronzer. Een die niet te donker voor mijn huid is, niet te grauw en niet te oranje. Voldoet deze MUA Bronzer Shade 3 aan de eisen?

mua bronzer shade 3

mua bronzer shade 3

Als eerste de verpakking. Die is simpel, van plastic. Voorop staat in zilveren letters het logo van MUA gedrukt met daaronder Makeup Acadamy proefssional london en bronzer. Simpel, daar kun je niet veel verkeerd aan doen. Wel voelt de verpakking goedkoop aan. Ik heb het idee dat als ik hem een paar keer laat stuiteren dat hij dan helemaal uit elkaar ligt. De bronzer zelf is vrij donker, het is niet voor niets shade 3. Ik was eigenlijk een beetje huiverig en toen mijn vriend vroeg of ik wel de goede kleur gepakt had begon ik te twijfelen.

mua bronzer shade 3 swatch

Op de swatches is ook te zien dat de kleur goed gepigmenteerd is, links is de swatch met het aanbrengen als een oogschaduw, een vinger en niet uitgeblend, rechts heb ik hem meer uitgeblend met mijn vingers. Zoals je ziet kun je hem, ook met je vingers, egaal aanbrengen en goed uitblenden. Wel is de kleur erg gepigmenteerd en dat is dus een beetje oppassen als je net zo’n bleekscheetje als ik ben.

MUA bronzer shade 3

Hier heb ik de bronzer op mijn jukbeenderen aangebracht met een stippling brush. Zoals je ziet is hij met een stippling brush heel subtiel aan te brengen, en absoluut niet te overdreven bij mijn bleke huid.

Al met al ben ik heel erg blij met deze bronzer. Eindelijk eens een matte budget bronzer die niet te donker uitvalt op mijn huid. Het is jammer dat MUA niet gemakkelijk verkrijgbaar is, maar voor de €3,49 die je voor dit product betaalt is het wel een kleine zoektocht waard.

10 Reacties aan “Review & Swatches – MUA Bronzer Shade 3”

  1. Ik heb ook een enorm lichte huid en ik ben constant op zoek naar bronzers. Over mijn laatste twee aankopen ben ik enorm te spreken, Golden van MAC en de Soleil tan de Chanel. Twee prijzige, maar echt prachtige bronzers :) Deze lijkt mij ook fijn, moet ik eens naar kijken.

    • Ik heb ook een mooie beautypowder van MAC maar budget waren ze zo lastig te vinden. Ben benieuwd naar de twee die jij hebt! Binnenkort maar eens opzoeken!

  2. Echt een hele fijne review. Ik ben ook een echte bleekscheet en ik weet als geen ander hoe moeilijk het is een goede bronzer te vinden die bij mijn huidskleur past. Ik ga deze zeker een keer proberen.

  3. Ik vind het toch wel een mooie verpakking, maar vind het wel altijd jammer dat die zo snel ‘vies’ eruitziet omdat hij doorzichtig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *