NYC Cityproof Twistable Intense Color Lipbalm

Een tijdje terug kon je op de NYC Facebook meedoen aan een actie om o.a. een NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color te winnen. Ik deed mee en tot mijn verbazing won ik. Leuk, want ik was wel benieuwd naar deze lipbalms. Ze zijn nog steeds immens populair en bijna ieder merk heeft er inmiddels wel een aantal van in hun collectie (gehad). Die van NYC had ik nog niet uitgeprobeerd. Ik won 030 Metropolitan Mauve.

NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color

De NYC Cityproof Twistable Intense Lip Colors (wat een mond vol) komen in verschillende kleuren, in de standaard dikke-potlood vorm die we inmiddels allemaal wel gewend zijn. Handige aan deze potloden is dat hij onderaan omhoog te draaien is, geen gedoe met te kleine puntenslijpers dus. In het begin werkt het potlood fijn, door de punt die er aan zit. Maar naarmate je hem vaker gaat gebruiken wordt de punt minder, en het aanbrengen gaat dan natuurlijk ook slordiger. Natuurlijk kun je dan aan de slag met een lippenseel, maar dat is toch een stuk minder makkelijk bijwerken.

NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color Metropolian Mauve

Metropolian Mauve is een koele roze tint, met een blauwe ondertoon. Op de swatch op mijn arm is te zien dat de lipbalm goed gepigmenteerd is. Wel trekt hij een beetje in de lijntjes van mijn lippen. De kleur is vrij fel, en ik vind hem bij mijn lichte huidskleur niet zo mooi staan, een beetje te barbie-achtig. De kleur is zoals de swatch op mijn arm, op mijn lippen vond ik hem moeilijk fotograferen, de kleur zit er eigenlijk precies tussenin. De Lip Color heeft bij het aanbrengen een zoetige geur die erg overheersend is, maar eenmaal op je lippen merk je er niks meer van. De kleur blijft redelijk zitten, en is niet plakkerig, ik merk wel duidelijk een voedende werking, als ik hem swatch en er dan af haal blijft er een soort olie achtige substantie met een lichte kleur achter op mijn lippen.

De NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en voor een pen betaal je € 3,99 per stuk, een leuk prijsje dus. Ik ben heel erg benieuwd naar een van de andere kleuren.

Hebben jullie al een kleurtje uit de NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color lijn? En welke raad je mij aan?

5 Reacties aan “Review & Swatches – NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *