Glitters en ogen, wat moet je er mee. Losse glitters zijn jarenlang een no-go voor mij geweest. Er mee werken kon ik niet (want, hele gezicht onder) en het als het wel een keer ging dan werd het veel te heftig. Tot ik bij Vera en Teske mooie looks zag met deze glitter. Ik moest en zou hem hebben, dus bij mijn laatste Boozyshop bestelling ging deze dan ook mee mijn mandje in.

Het potje is hetzelfde als de Pearl Mania’s van NYX, niet zo groot (5ml) en een kleine opening. Ik vind ze eigenlijk maar wat onhandig. Bij de eerste keer open maken (vlak voor deze foto) ging het dan ook gelijk mis en lag een gedeelte van de inhoud op mijn ondergrond.. Tja, ik zei toch dat ik onhandig was?… Maar de glitters maken veel goed. Hoewel ze wat gritty aanvoelen zijn ze echt geweldig! Je moet wel een sticky ondergrond hebben, ik moet dus nodig de 2way gel van MakeUp Studio aan gaan schaffen, welke perfect hiervoor schijnt te werken. De glitters plakken namelijk niet.

En een swatch voor jullie. Hier heb ik de glitters op een lippenbalsem ‘geplakt’. Zie je dat geweldig mooie effect? Als het licht er op een bepaalde manier op valt krijg je die mooie groene en paarse kleurtjes. Ik kan niet wachten om hier een look mee te maken. Zoals ik al zei, ik kocht hem bij Boozyshop waar hij maar €2,39 kost. Leuk prijsje om mee te spelen.

Wie heeft ooit bedacht dat glitters niet mooi en subtiel kunnen zijn?

22 Reacties aan “Review & Swatches: NYX glitter mania Crystal”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches: Essence Crystalliced Glitters | Beauty 'n Spice
  2.  Review & Swatches: NYX Glitter Mania Purple | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *