Al een tijdje stonden de NYX Tinted Lip Spa’s op mijn wishlist. Ik las regelmatig fijne reviews en zoals een echte beautyblogger betaamd wilde ik ze zelf testen en zo stond ik al een aantal keer op het punt van bestellen. Laatst heb ik er dan eindelijk twee besteld. Na verschrikkelijk veel swatches bekeken te hebben vond ik Jewel en Spirit toch de twee kleurtjes die me het meest geschikt leken bij mijn bleke huidje.

Ik was altijd in de veronderstelling dat de NYX Tinted Lip Spa gewoon een verzorgende balsem was die een lichte kleur aan je lippen zou geven. Een beetje een tinted lip conditioner. But it’s more than that! De balsems geven ook daadwerkelijk kleur af. Like! Nadeel is wel dat het in een stick is. Met een echte lippenbalsem is dat niet zo erg, die geven vaak toch alleen een glansje aan je lippen, als je dan iets buiten je lippen zit maakt dat niet veel uit. Even met je vinger er langs en weg is het. Maar met een kleurtje is dat toch iets lastiger. Even met je vinger er langs geeft dan meestal het resultaat dat je flink hebt lopen knoeien, en het beetje balsem wat buiten je lippen zat is dan opeens een veeg geworden. Alsof je kleine nichtje voor het eerst met lippenstift heeft lopen spelen, dat effect.

En dan de swatches op mijn lippen. Mijn eigen lippen zijn niet extreem gepigmenteerd, maar ook niet lichtjes. Lastig uit te leggen, dus bekijk het zelf maar.

Dit is Spirit, welke een mooi nude perzik achtig tintje aan mijn lippen geeft. Lekker basic en simpel! Precies hoe ik het leuk vind.

Voor de dagen dat ik wat meer uit wil pakken heb ik Jewel. Deze iets iets roder en valt wat meer op. De Tinted Lip Spa’s ruik enorm naar menthol of iets dergelijks, na het opdoen tintelen mijn lippen ook even een tijdje. Doordat er bijenwas als hoofd ingrediënt in de balsems zit geven ze ook een goede verzorging aan mijn lippen. Ze worden lekker zacht en ik heb na gebruik bijna geen last meer van velletjes.

Al met al vind ik dit dus hele fijne producten en er zullen zeker nog wat meer kleuren aan mijn stash toegevoegd worden! De NYX Tinted Lip Spa is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop voor €4,99.

7 Reacties aan “Review & Swatches: NYX Tinted Lip Spa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *